Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

MOST okruh 18.5.2006

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
George_D
Kontaktovat uživatele:

#381 Příspěvek od George_D »

Honza-net píše:Bylo to pěkné poježděníčko, akorát mě mrzelo, že se tady říkalo, že se tam nebude moct driftiti. Takže poté co jsem dojel svého klobouka bez pokusů o úmyslnou ztrátu trakce a jal se sledovati ostatní souokružníky, zamáčkl jsem slzu, páč tam driftil snad každý :(

No ono jinak jezdit moc nešlo

Jinak já jel na předku Dunlop 9000 vzadu Fulda Extremo a fuldy na mokru absolutně napikaču :roll:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#382 Příspěvek od Marty_ »

Zajimava zkusenost:) Skoda ze prselo no, jak mi utikala ta pr*el jsem nechapal, jel jsem za baworakem znatelne pomalejs (cca 5-10kmh) do zatacky, on ji projel uplne v klidu ciste a me hned utikal zadek (bez plynu!):( Ale fakt to bude hafo o gumach asi, mam vzadu nejake nejvetsi slitane sr*cky Hercules bo co:o) Jsem si rikal ze je tady oddelam a poridim neco normalniho - a ted jsem se presvedcil fakt to na nich klouze strasne, predek na yokohamach poslouchal v poho ale zadek vubec:( ale zase na bucky super:o)
Jinak nejvetsi showman jednoznacne Robert 8O :twisted:
Ta racing 6ka byla libova, mlask..
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#383 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Honza-net píše:Bylo to pěkné poježděníčko, akorát mě mrzelo, že se tady říkalo, že se tam nebude moct driftiti. Takže poté co jsem dojel svého klobouka bez pokusů o úmyslnou ztrátu trakce a jal se sledovati ostatní souokružníky, zamáčkl jsem slzu, páč tam driftil snad každý :(

hlavu vzhůru Honzo - vyhrál si ve svý kategorii bronzovej pohár :!: 8) hned za dvěma 328i
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
yard

#384 Příspěvek od yard »

Bylo to fajn...škoda počasí
martinVTS

#385 Příspěvek od martinVTS »

JFK píše: s pomerem vaha/vykon jsem na tom s Martinem stejne (950kg/180PS vs. 1600kg-spolujezdec/305PS = cca 5.3

saxo 920 + já 70 + spolujezdec 85 = 1075 kg
vs.
140 ps sériová ECU
=
poměr cca 7,7
Gumy byli špica :P :D
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#386 Příspěvek od sumachr »

super akce,
jinak ja mel klasicke gumy,mischelin a continental sport 2 a sem snima plne spokojen myslim ze celkem drzeli na to jake bylo mokro
Pavel H

#387 Příspěvek od Pavel H »

Ja jsem si tedy taky uzil :-) Zpracovavam video z auta, tak jsem na to zvedavej :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#388 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

akce byla super .. ja si zajezdil skvele a kupodivu sem mel nakonec i poharek prestoze sem nezajel jediny ostry kolo 8O 8O :lol:
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#389 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Pavel H píše:Ja jsem si tedy taky uzil :-) Zpracovavam video z auta, tak jsem na to zvedavej :-)

bude tam i akce na trávě???
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#390 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

mám obuto GoodYear Eagle F1, držely jak připepený. 8) na druhou stranu musím přiznat že nemám dostatek výkonu, na to abych je urval.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Pavel H

#391 Příspěvek od Pavel H »

No z auta urcite :-( Akce....jeste, ze jsem si predtim dosel...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#392 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

JFK píše:ty se ohrazujes, ja konstatuju... spis jsem upozornoval na sirku tech gum, pokud by byla sirka v poradku pro dany typ auta tak by se to chovalo stejne jako ostatnim... proto jsem nazul slicky s tim ze to bude mozna horsi ale aspon neco nez si odkurvit gumy na kterych jsem prijel a ktery jsem nasadit nechtel (245/40-18.) Byl jsem z toho umisteni (ne casu, to byla traga) dost prekvapenej, na prvnim miste jsem pred akci videl Martina nebo tebe... Ja jsem myslel ze budu nekde na chvostu M-karu... :wink:
opravnene jsi zklamanej ze te opet porazilo bawo? a ne jedno :lol: na to se vyser Lukyne, prodej to a kup si konecne poradnej vuz... od te doby co te znam jsi baworackej tak ted nedelej ofuky... :lol: A ten ulet s tim Renckem ti vsichni v klubu odpustime :lol: hlavne se zase nerozciluj, tebe vzdycky serou neci radosti (napr. Lopolo vs. Maserati) :lol: Nebo ze by jsi uznal ze to je tak trochu i ridicem? To ze jsi si nevzal slicky je tvuj problem ale i tak si nemyslim ze by jsi byl lepsi ridic nez Martin... A pokud srovnam moji a Martinovu jizdu tak se zamysli: s pomerem vaha/vykon jsem na tom s Martinem stejne (950kg/180PS vs. 1600kg-spolujezdec/305PS = cca 5.3)... ALE, vsichni vime ze na te vode to nebylo vubec o vykonu a vaha je na okruhu alfa-omega vseho i na suchu a v tomto pripade to platilo dvojnasob... A tolik diskutovane pneu? Martin mel "mokre slicky" - lepsi volba za techto podminek neexistuje... Ja mel slicky na sucho... Takze druhe plus pro Martina... To ze jsem ty gumy nazul az ve ctvrte jizde v tom nejvetsim chcanci a pote zajel best time a Martin ho zajel ve treti jizde kdy neprselo ani nezminuji... to je jen tak na okraj :lol: Takze ze by to nebylo porad jenom o autech, gumach a ja nevim na co vsechno se porad odkazujes? ty auta nekdo musi vodit, takze ridic je "obcas" dulezitej clanek, kterej ty tak rad opomijis :wink: Tak zacni u sebe, a potom res druhotny veci jako je treba to jestli jsi jel na tech a tech gumach, ok? :lol:

:lol: :lol: :lol: Roberte uz to nehul... :D Co ty dokazes vymyslet obcas za blabol... :lol: :lol: :lol:
N54 PWR
lupik

#393 Příspěvek od lupik »

bergos píše:
Pavel H píše:Ja jsem si tedy taky uzil :-) Zpracovavam video z auta, tak jsem na to zvedavej :-)

bude tam i akce na trávě???

tu mam já (respektive Alp) v plný kráse, ale tuhle situaci nezávidim 8) když vidim ty podledy jak se k auto blíží mantinel....
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#394 Příspěvek od CharlitoCZ »

Martyn píše:Zajimava zkusenost:) Skoda ze prselo no, jak mi utikala ta pr*el jsem nechapal, jel jsem za baworakem znatelne pomalejs (cca 5-10kmh) do zatacky, on ji projel uplne v klidu ciste a me hned utikal zadek (bez plynu!):( Ale fakt to bude hafo o gumach asi, mam vzadu nejake nejvetsi slitane sr*cky Hercules bo co:o) Jsem si rikal ze je tady oddelam a poridim neco normalniho - a ted jsem se presvedcil fakt to na nich klouze strasne, predek na yokohamach poslouchal v poho ale zadek vubec:( ale zase na bucky super:o)

jojo, o gumách to bude hodně, já měl vzadu tak 2-3mm a ve předu tak 1-2, sice to byly micheliny, ale stejně to klouzalo jako kráva, nicméně než jsem tě předjel, tak jsem fakt čuměl jak ti to furt ujíždí, mám pocit, že to bylo spíš o tom jaký jsou pneu a v zatáčkách čim mín ps tim líp :D
Pavel H

#395 Příspěvek od Pavel H »

castro
Kontaktovat uživatele:

#396 Příspěvek od castro »

Super poježděníčko!!! Až na smrt v očích v poslední zatáčce před cílovou rovinkou, kde už jsem se viděl v man?áku výborný!
Vpředu asi 4-5mm, vzadu 2-3mm, to jelo bokem samo.

To CHarlito: ono někdy stačí jet bez plynu a je to stejný jak s plynem, chce to prostě akorát...

To mokro mě bavilo, aspoň byla legre... :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#397 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

No tak ja jsem si taky super zajezdila už taky vim, proč mi nešly ty boky, kdyby to někoho zajímalo. Je třeba na zadku udělat trochu rozbíhavost, pak to půjde jedna radost.
castro
Kontaktovat uživatele:

#398 Příspěvek od castro »

A nakonec to šlo i bez zadního silentbloku kterej jsem zapoměl někde na strahově... :lol:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#399 Příspěvek od George_D »

Speedy píše:No tak ja jsem si taky super zajezdila už taky vim, proč mi nešly ty boky, kdyby to někoho zajímalo. Je třeba na zadku udělat trochu rozbíhavost, pak to půjde jedna radost.

Tak to bude ono proč mě to bokem šlo furt. Jelikož mam sníženo 4 cm a seriovej stabilizátor, tak je mam asi rozběhlý dost 8) :lol: :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Honza-net
Kontaktovat uživatele:

#400 Příspěvek od Honza-net »

DC píše:

hlavu vzhůru Honzo - vyhrál si ve svý kategorii bronzovej pohár :!: 8) hned za dvěma 328i

No neke.. :D Škoda že jsem nebyl na předávání, musel sem do práce :(
Odpovědět