CharlitoCZ píše:ODJEZD Z PRAHY VE 13:00 NA PARKOVIŠTI U MCD NA EVROPSKÝ(DIVOKÁ ŠÁRKA) KONEC TRAMVAJÍ 26ATD.. NA ZAČÁTKU TÉMATU JE MAPA
Honza-net:
A v kolik že je ten sraz u Mekáče na Evropský?
to neres, radeji si napis na zapesti co mas za auto... jsem si vsiml ze s tim mas problem si vzpomenout A skoda ze si tady toho casu odjezdu z Praglu nevsimnul RADEK Ze na nej obcas cekaj dva tri lidi je jeste v poho, ale 35 lidi je uz krapanek ulet Radek by mohl delat ridice metra... to by bylo na nastupisti nedockavcu
Bylo to celkem fajn, klouzalo to jako prase. Nedokázal jsem vyjet ze zatáčky aniž bych to neprohrabal, takže mě to sere, chtěl jsem sucho. Tak kdy to zopakujem na suchu??
super akce, nelituji že jsem jel přes celou republiku (aspoň ten pohár sem přivez) jak říkám: slušní lidi se vracejí domů za světla, příjezd 4,32 (kekonci už ani redbull nepomáhal...
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
castro píše:Skvělá akce, maximální spokojenost!!! Díky všem za organizejšn!
Výborná cesta tam i zpět, dálniční známku už si nikdy nekoupim!
(cestou zpět opět jedna Vochcávka musela předjet a vesrat se mezi naší minikolonku dvou 36tek aby po 100 metrech odbočila... )
jo to same kdyz sme jeli do prahy kamion musel predjizdet druhy kamion a vypadalo to tak ze jeden jede 80 a druhy 82km/hod pak to tak nema vypadat curaci
castro píše:Skvělá akce, maximální spokojenost!!! Díky všem za organizejšn!
Výborná cesta tam i zpět, dálniční známku už si nikdy nekoupim!
(cestou zpět opět jedna Vochcávka musela předjet a vesrat se mezi naší minikolonku dvou 36tek aby po 100 metrech odbočila... )
jo to same kdyz sme jeli do prahy kamion musel predjizdet druhy kamion a vypadalo to tak ze jeden jede 80 a druhy 82km/hod pak to tak nema vypadat curaci
no my jsme nikdy takovej problem nemeli, priste jedine po dalnici