Takze o music se bude cely vikend starat - DJ FIKOP - venkovni
hlavni kamerman a jeho kameramani - Spielberg DARGON ( zaridi vice kamer , takze dobrovolnici pls hlasit se na pozice , nejlepe kdo ma sibr na voze)
At je pekny video.
a design samolepek vymysli a navrhne - Xsun !
GeorgosAc píše:Takze o music se bude cely vikend starat - DJ FIKOP - venkovni hlavni kamerman a jeho kameramani - Spielberg DARGON ( zaridi vice kamer , takze dobrovolnici pls hlasit se na pozice , nejlepe kdo ma sibr na voze) At je pekny video. a design samolepek vymysli a navrhne - Xsun !
GeorgosAc píše:Takze o music se bude cely vikend starat - DJ FIKOP - venkovni hlavni kamerman a jeho kameramani - Spielberg DARGON ( zaridi vice kamer , takze dobrovolnici pls hlasit se na pozice , nejlepe kdo ma sibr na voze) At je pekny video. a design samolepek vymysli a navrhne - Xsun !
mas to solidne osefonany
jj, jeste ty kurvy co budou tancovat na stolech chybej..
George_D píše:Nějakou Open Air Techno párty z kufru auta mohu taky poskytnout, ale nějaký disko hity, na to neni moje auto zvědavý
moje usi taky ne
šak já na to taky nejsem zvědavý jsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
George_D píše:Nějakou Open Air Techno párty z kufru auta mohu taky poskytnout, ale nějaký disko hity, na to neni moje auto zvědavý
moje usi taky ne
šak já na to taky nejsem zvědavý jsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
mas to solidne osefonany
jj, jeste ty kurvy co budou tancovat na stolech chybej..
RuDoSh píše:[quote="George_D"]Nějakou Open Air Techno párty z kufru auta mohu taky poskytnout, ale nějaký disko hity, na to neni moje auto zvědavý
moje usi taky ne