Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Předběžný sraz BMW na moravě ve Šternberku 03.06.-04.06.2006

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od JaraX »

skautik píše:
JaraX píše:
dargon píše:ne zadne turbo nic takoveho proste jen karbonove sani a par mensich uprav hlavne ridici jednotka trosku upravena a cena trosku jinde :) vsak ja kbudou fotky dam sem .) luxus :) pod kapotou jen cistej blok motoru a vsude okolo prazdno :)

a tech par mensich uprav da 180koni nahoru?

nejak spatne pocitas, ne?

nevim kolik to ma koni v zakladu.
dvoris

#102 Příspěvek od dvoris »

kosh píše:
dvoris píše:Těch 280koní souhlasí,taky jsem tam byl ,ale ty úpravy trochu větší a dražší :twisted:

no to musely byt sakra větší,
doufám že se tady už nenajde takový najivní šašek, který si myslí že když přebrousí hlavu, da sani, vyfuk a čip tak dostane 100 koní :D
tak 10 k a to je štěstí[/quote

No motor jsem neviděl,ale myslím že je to ten samej co měl kdysi ve svý E30 Konček.Bez turba.
Obrázek
Obrázek
dargon

#103 Příspěvek od dargon »

zitra bny meli byt fotky motoru tak uvidite ze tam nic nenajdete :) zadn turbo vis jak je tezke ? :))nahodou do sve kategorie do 2litru typuji ze luxus auto :)
kosh

#104 Příspěvek od kosh »

dvoris píše:
kosh píše:
dvoris píše:Těch 280koní souhlasí,taky jsem tam byl ,ale ty úpravy trochu větší a dražší :twisted:

no to musely byt sakra větší,
doufám že se tady už nenajde takový najivní šašek, který si myslí že když přebrousí hlavu, da sani, vyfuk a čip tak dostane 100 koní :D
tak 10 k a to je štěstí[/quote

No motor jsem neviděl,ale myslím že je to ten samej co měl kdysi ve svý E30 Konček.Bez turba.

Tak to nejsou upravy pomocí airboxu a par drobností ale pomalu´úpravy na limitu motoru sakra
dvoris

#105 Příspěvek od dvoris »

dargon píše:zitra bny meli byt fotky motoru tak uvidite ze tam nic nenajdete :) zadn turbo vis jak je tezke ? :))nahodou do sve kategorie do 2litru typuji ze luxus auto :)

VŠAK PÍŠU BEZ TURBA,jinak,letěl jako z praku. :lol: :lol:
Odpovědět