Fikop píše:jsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
OK to skousnu taky DnB bude super

Fikop píše:jsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
Misa píše:George_D píše:Fikop píše:jsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
Jedině FnC
Fikop píše:Misa píše:George_D píše:[quote="Fikop"]
jsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
Jedině FnC
mkalous píše:Fikop píše:Misa píše:[quote="George_D"][quote="Fikop"]
jsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?
Jedině FnC
Fikop píše:JaraX píše:kosh píše:[quote="Pavel"]já bych měl mít místo zamluvenbé...a už dojedu doufám novým fárem..
A jakým?
trabant turbo cabrio
JaraX píše:Fikop píše:JaraX píše:[quote="kosh"][quote="Pavel"]já bych měl mít místo zamluvenbé...a už dojedu doufám novým fárem..
A jakým?
trabant turbo cabrio
Fikop píše:JaraX píše:Fikop píše:[quote="JaraX"][quote="kosh"][quote="Pavel"]já bych měl mít místo zamluvenbé...a už dojedu doufám novým fárem..
A jakým?
trabant turbo cabrio
Lukas H. píše:Fikop píše:RuDoSh píše:[quote="George_D"]Nějakou Open Air Techno párty z kufru auta mohu taky poskytnout, ale nějaký disko hity, na to neni moje auto zvědavý
moje usi taky ne
šak já na to taky nejsem zvědavýjsem buď pro DnB, chillout, nebo cokoli jen né komerci.......Techno či Tekno taky všeci nepřekousnou. Co na to řikají rockeři? Nebo bude u ohně kytara a budem zpívat?