Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Most Challenge 7/2006
bond píše:Chtěl bych jen upřesnit že nejezdím Evropu a že Ferrari 360
je seriová verze jen na slickách.Za tento čas s Challengem
bych se styděl.Můj rekord s Challengem je o 5sec na kolo lepší.
S pozdravem Petr Vacík.
Podle času umíš kroutit volantem a nebojíš se toho i když máš drahé auto. A to si cenim, gratulace k výsledku.
Speedy píše:bond píše:Chtěl bych jen upřesnit že nejezdím Evropu a že Ferrari 360
S pozdravem Petr Vacík.
Nojo, JFk trochu přehánělDíky za podrobnější info!
Mno druhej Robert (Senkyr) jezdi s Mkem cca 1:47

-
- Kontaktovat uživatele:
LOPOLO píše:Lukas H. píše:martinVTS píše:Luky příště jedem taky ne. Do 20 místa by sme se mohli vejít![]()
![]()
Jinak robert samozřejmě gratulace
No ja bych byl patnactej pred Gallardem...
Nesmite to tak zrat .. lidi se jedou proste projet a ne kazdej jede na krev
Já bych řekl, že většina lidí nejsou žádný ořezávátka a podobnejch akcí se účastní celkem pravidelně, nebo ne? Tak že až tak na pohodu to nebylo

bond píše:Chtěl bych jen upřesnit že nejezdím Evropu a že Ferrari 360
S pozdravem Petr Vacík.
zdar, to jsou historky co koluji na okruhu mezi lidma

LOPOLO píše:Speedy píše:bond píše:Chtěl bych jen upřesnit že nejezdím Evropu a že Ferrari 360
S pozdravem Petr Vacík.
Nojo, JFk trochu přehánělDíky za podrobnější info!
Mno druhej Robert (Senkyr) jezdi s Mkem cca 1:47
jo a pak to taky nekdo jezdi s ceckem medvedem za 1:32... Lope, trochu pribrzdi, to uz je moc okaty

Baxon píše:LOPOLO píše:Lukas H. píše:[quote="martinVTS"]Luky příště jedem taky ne. Do 20 místa by sme se mohli vejít![]()
![]()
Já bych řekl, že většina lidí nejsou žádný ořezávátka a podobnejch akcí se účastní celkem pravidelně, nebo ne? Tak že až tak na pohodu to nebylo

jako by jsi neznal Lopola

Baxon píše:LOPOLO píše:Lukas H. píše:[quote="martinVTS"]Luky příště jedem taky ne. Do 20 místa by sme se mohli vejít![]()
![]()

Nemyslel sem to tak ze by meli zrovna ruhu z vokynka ale na plno asi taky uplne nepojedes, ne? Ne kazdymu se chce pak menit brzdy, riskovat crash atd. Nerikam ze jsou orezavatka, jen rikam ze je mnohdy rozdil tam honit karu za par set tacu a za par mega a urcite si tam jede spousta lidi jen svizneji zajezdit nez lamat rekordy .. that´s the point.
LOPOLO píše:Baxon píše:LOPOLO píše:[quote="Lukas H."][quote="martinVTS"]Luky příště jedem taky ne. Do 20 místa by sme se mohli vejít![]()
![]()

Nemyslel sem to tak ze by meli zrovna ruhu z vokynka ale na plno asi taky uplne nepojedes, ne? Ne kazdymu se chce pak menit brzdy, riskovat crash atd. Nerikam ze jsou orezavatka, jen rikam ze je mnohdy rozdil tam honit karu za par set tacu a za par mega a urcite si tam jede spousta lidi jen svizneji zajezdit nez lamat rekordy .. that´s the point.[/quote]
jelikoz tam vic jak polovina lidi jezdi pravidelne a berou sebou slicky tak asi nejezdej na vylet kochat se na okruh