Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MORD Session 2006 - cesta na místo 28.7.------ důležité ----
Pavel H píše:toretto píše:Pavel H píše:Tak nakonec vyrazim z HK v jednu hodinu. Prida se někdo? Další sraz je ve Svitavach ve 14:00 s Francisem a ostatními.
uz jsem mluvil s Francisem.. jedu taky z HK
..ale klobouka![]()
Takze v jednu na parkovisti jak byl prvni sraz?
bych se přidal,ale jedete strašne brzo:( a stejne to možná vezmu přes polsko..je to blíž:)
Sobeslav píše:Pavel H píše:toretto píše:[quote="Pavel H"]Tak nakonec vyrazim z HK v jednu hodinu. Prida se někdo? Další sraz je ve Svitavach ve 14:00 s Francisem a ostatními.
..ale klobouka![]()
bych se přidal,ale jedete strašne brzo:( a stejne to možná vezmu přes polsko..je to blíž:)[/quote]
Jak brzo? Chceme byt ve tri v Olomouci.
Pavel H píše:Sobeslav píše:Pavel H píše:[quote="toretto"][quote="Pavel H"]Tak nakonec vyrazim z HK v jednu hodinu. Prida se někdo? Další sraz je ve Svitavach ve 14:00 s Francisem a ostatními.
..ale klobouka![]()
bych se přidal,ale jedete strašne brzo:( a stejne to možná vezmu přes polsko..je to blíž:)[/quote]
Jak brzo? Chceme byt ve tri v Olomouci.[/quote]
no říkám brzo:D a koukat na ty waše ožralý ksichty budu až do neděletak proč to přehánet už v pátek:DD--to já budu ješte hákovat-takže odjezd na tu 5 a stejne tam budu dřív:DDD
Sobeslav píše:Pavel H píše:Sobeslav píše:[quote="Pavel H"][quote="toretto"][quote="Pavel H"]Tak nakonec vyrazim z HK v jednu hodinu. Prida se někdo? Další sraz je ve Svitavach ve 14:00 s Francisem a ostatními.
..ale klobouka![]()
Jak brzo? Chceme byt ve tri v Olomouci.[/quote]
no říkám brzo:D a koukat na ty waše ožralý ksichty budu až do neděletak proč to přehánet už v pátek:DD--to já budu ješte hákovat-takže odjezd na tu 5 a stejne tam budu dřív:DDD[/quote]
kudy pres Polsko? mozna bych jel taky... mam totiz taky trosku problem s casem..
-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:320i píše: ....... cestu si pripravuju jen do OL,pak me tam musi nekdo dotahnout...
tak si nezapomen vzit lano.....
lana beru 2 a jeste bič s ocelovým hřebíčkem na konci....

zajistil jsem pres starostu mesta Valašské Meziříčí možnost vjezdu na celé ploše náměstí na danou dobu !!!!!!!!!!!
a TV prijede i tam a budou natáčet přímo na místě.....
od ted bězi na regionální TV upoutávka a pozvánka občanů na čumendu

o vsem je uvedomena i mestská policie , která jako jediná nám vyšla vstřc......