ja jsem navrhoval Radotin... ale tam je to taky o motokarach... coz stoji nejakou tu kacku... v lednu se budete vymlouvat ze je tam zima, v lete navrhujete Dzban...
OK, tak Čerňák, je pro něj většina. Restauraci v Počernicích rezervovat nebudu, protože JFK bude lobovat za Radotín, Lopolo určitě taky a přesvědčí většinu Necháme to otevřený, na čerňáku se pak domluvíme, co dál ...
Misa píše:OK, tak Čerňák, je pro něj většina. Restauraci v Počernicích rezervovat nebudu, protože JFK bude lobovat za Radotín, Lopolo určitě taky a přesvědčí většinu Necháme to otevřený, na čerňáku se pak domluvíme, co dál ...
Ty vetsiny jsem si nevsiml, rekl bych, ze vetsina je na Dzban...
Misa píše:OK, tak Čerňák, je pro něj většina. Restauraci v Počernicích rezervovat nebudu, protože JFK bude lobovat za Radotín, Lopolo určitě taky a přesvědčí většinu :lol: Necháme to otevřený, na čerňáku se pak domluvíme, co dál ...
Misa píše:OK, tak Čerňák, je pro něj většina. Restauraci v Počernicích rezervovat nebudu, protože JFK bude lobovat za Radotín, Lopolo určitě taky a přesvědčí většinu :lol: Necháme to otevřený, na čerňáku se pak domluvíme, co dál ...
3+7=10 10>8
Mas recht Pavle, takhle jsem na to nekoukal, dik zes mi otevrel oci, beru vse zpet....
Bambim píše:[quote="Misa"]OK, tak Čerňák, je pro něj většina. Restauraci v Počernicích rezervovat nebudu, protože JFK bude lobovat za Radotín, Lopolo určitě taky a přesvědčí většinu :lol: Necháme to otevřený, na čerňáku se pak domluvíme, co dál ...
3+7=10 10>8
Mas recht Pavle, takhle jsem na to nekoukal, dik zes mi otevrel oci, beru vse zpet.... [/quote]
Misa píše:OK, tak Čerňák, je pro něj většina. Restauraci v Počernicích rezervovat nebudu, protože JFK bude lobovat za Radotín, Lopolo určitě taky a přesvědčí většinu Necháme to otevřený, na čerňáku se pak domluvíme, co dál ...
no tak Miso, ty jsi vedma
jo mohla by si zmenit nick na Sibyla...... a kurva to raci ne....