Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mimoňské Války X. (tento víkend)
100RM píše:Misa píše:100RM píše:[quote="Misa"]My jedeme cca 8:30 z Prahy ...
Hele tak sa potom ku mne prihlas, ja se stydim
Když já nemám pamět na obličeje, z davu tě nepoznám
Som ta poznal, minimalne 5 krat sme okolo seba presli, ale ked ja se tak stydim

dej si misto auta v nicku svuj oblicej ... pomuze to resit tvuj problem, nemusis pak oslovovat ty, ale lidi te snad budou poznavat sami

edit: na moji fotce u nicku ja nejsem

T.o.m. píše:100RM píše:Misa píše:[quote="100RM"][quote="Misa"]My jedeme cca 8:30 z Prahy ...
Hele tak sa potom ku mne prihlas, ja se stydim
Když já nemám pamět na obličeje, z davu tě nepoznám
Som ta poznal, minimalne 5 krat sme okolo seba presli, ale ked ja se tak stydim

dej si misto auta v nicku svuj oblicej ... pomuze to resit tvuj problem, nemusis pak oslovovat ty, ale lidi te snad budou poznavat sami

edit: na moji fotce u nicku ja nejsem

Nj, si tam dam xicht, a uz vobec nikto ma neoslovi.... Ti, co ma uz videli sa so mnou nebavia, takze ziadny xicht !

7er. True definition of luxury. Yours.
100RM píše:Pepe píše:Náhodou, já jsem tě poznal podle obrázku a jsem rád, že jsem aspoń s tebou pokecal.Este ste tam potom boli dlho ? Uz zacinalo poprchat, tak som zbalil kram
Ještě jsme pak jeli asi třikrát a potom jsme taky jeli domu. Přesně tak, začalo poprchávat. Jeden sprint jsem dal s modrým VW Polo SDI a M5, no nevím, co měl v tom VW Polo, ale vystřělil a pak už za ním byl jenom černej dým a byl nastejnou s tou M5.
Pepe píše:100RM píše:Pepe píše:Náhodou, já jsem tě poznal podle obrázku a jsem rád, že jsem aspoń s tebou pokecal.Este ste tam potom boli dlho ? Uz zacinalo poprchat, tak som zbalil kram
Ještě jsme pak jeli asi třikrát a potom jsme taky jeli domu. Přesně tak, začalo poprchávat. Jeden sprint jsem dal s modrým VW Polo SDI a M5, no nevím, co měl v tom VW Polo, ale vystřělil a pak už za ním byl jenom černej dým a byl nastejnou s tou M5.
No mna taketo auta neprekvapuju, slaba masina a strati sa ti na par metroch... Ale bola fun a to je hlavne

7er. True definition of luxury. Yours.