Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Big BMW airport sraz 18.-20. srpna !!! tak je to za námi...

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od sumachr »

LOPOLO píše:
JFK píše:zapichl jsem se cumakem do greenu po skoro petimetrovem letu s dvoumetrovym prevysenim... a v poho jsem odjel do depa s tim ze druhej den jsem ujmul dva pohary... to by s bawem neslo :lol: :lol: :lol:

Zas neprehanej .. podle toho videa jsi moh jet tak 40 :-) .. mozna ani to ne :wink:

tak musi to byt trochu zajimavejsi ne :wink:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#62 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
JFK píše:zapichl jsem se cumakem do greenu po skoro petimetrovem letu s dvoumetrovym prevysenim... a v poho jsem odjel do depa s tim ze druhej den jsem ujmul dva pohary... to by s bawem neslo :lol: :lol: :lol:

Zas neprehanej .. podle toho videa jsi moh jet tak 40 :-) .. mozna ani to ne :wink:

o rychlosti nikde neni rec... pokud narazis na tech pet metru tak s tim mas problem? tak si zkus predstavit kde auto dopadne na cumak kdyz opusti vozovku s dvema metry prevyseni... :lol:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od JFK Čestný člen »

sumachr píše:
LOPOLO píše:

tvejm zajimavejm prispevkum se zadne podobne real video nevyrovna... :roll: :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:o rychlosti nikde neni rec... pokud narazis na tech pet metru tak s tim mas problem? tak si zkus predstavit kde auto dopadne na cumak kdyz opusti vozovku s dvema metry prevyseni... :lol:

Jestli s tim mam problem? .. o tom sem fakt nepremejslel :lol: :lol: .. ale je fakt, ze petimetrovej skok si predstavuju krapet jinak nez sjet ve 30ti z mozna dvoumetrovy strane :lol: :lol: :lol: :lol:

... nakonec, ono by to slo asi vcelku snadno spocitat ...
kdyz budu brat rychlost 36km/hod ( at se to dobre pocita ) a dva metry vejsku, vyjde to dva metry do dalky coz odpovida moji predstave a v podstate i videu, kde mas prdel jeste na silnici a cumak uz je skoro dole :wink: .. btw, rychlost s tim vylozene souvisi ( v0 ) a na petimetrovej skok, pokud se nepletu, bys musel opoustet silnici v devadesati .. proste 25m/s .. ale mas recht, odjet by pak ani s bawem neslo :wink:

jen pro zajimavost, pocita se to takhle a bere se to tusim na zakladce ..
Přílohy
cecil.jpg
cecil.jpg (11.72 KiB) Zobrazeno 1164 x
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od sumachr »

JFK píše:
sumachr píše:
LOPOLO píše:[quote="JFK"]
zapichl jsem se cumakem do greenu po skoro petimetrovem letu s dvoumetrovym prevysenim... a v poho jsem odjel do depa s tim ze druhej den jsem ujmul dva pohary... to by s bawem neslo :lol: :lol: :lol:

tvejm zajimavejm prispevkum se zadne podobne real video nevyrovna... :roll: :wink:[/quote]

snad tvym ne? :lol: :wink:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
JFK píše:o rychlosti nikde neni rec... pokud narazis na tech pet metru tak s tim mas problem? tak si zkus predstavit kde auto dopadne na cumak kdyz opusti vozovku s dvema metry prevyseni... :lol:

Jestli s tim mam problem? .. o tom sem fakt nepremejslel :lol: :lol: .. ale je fakt, ze petimetrovej skok si predstavuju krapet jinak nez sjet ve 30ti z mozna dvoumetrovy strane :lol: :lol: :lol: :lol:

... nakonec, ono by to slo asi vcelku snadno spocitat ...
kdyz budu brat rychlost 36km/hod ( at se to dobre pocita ) a dva metry vejsku, vyjde to dva metry do dalky coz odpovida moji predstave a v podstate i videu, kde mas prdel jeste na silnici a cumak uz je skoro dole :wink: .. btw, rychlost s tim vylozene souvisi ( v0 ) a na petimetrovej skok, pokud se nepletu, bys musel opoustet silnici v devadesati .. proste 25m/s .. ale mas recht, odjet by pak ani s bawem neslo :wink:

jen pro zajimavost, pocita se to takhle a bere se to tusim na zakladce ..

takze to odpovida tomu co jsem psal, protoze 36 km jsem tam urcite nemel a dva metry od silnice bylo krovi a ne green... udelal jsem jim diru do greenu par metru od jamky... :lol: :lol: :lol: takze kdyz to vemu obracene tak si muzes spocitat kolik jsem cca jel rychlosti :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:takze to odpovida tomu co jsem psal, protoze 36 km jsem tam urcite nemel a dva metry od silnice bylo krovi a ne green... udelal jsem jim diru do greenu par metru od jamky... :lol: :lol: :lol: takze kdyz to vemu obracene tak si muzes spocitat kolik jsem cca jel rychlosti :lol:

vzdyt to tam je .. 90km/hod je na 5m skok z dvoumetrovy vejsky ve vodorovnym smeru ( myslim tim skok, ne kde se zastavi auto )
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od coupe328 »

:lol: nezucastnenej by si myslel,ze se nemate radi :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#69 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

coupe328 píše::lol: nezucastnenej by si myslel,ze se nemate radi :D

Proc proboha? :-) To bys mel teda slyset napriklad nase debaty o Izraeli a Palestine :lol: :lol: :lol:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#70 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
JFK píše:takze to odpovida tomu co jsem psal, protoze 36 km jsem tam urcite nemel a dva metry od silnice bylo krovi a ne green... udelal jsem jim diru do greenu par metru od jamky... :lol: :lol: :lol: takze kdyz to vemu obracene tak si muzes spocitat kolik jsem cca jel rychlosti :lol:

vzdyt to tam je .. 90km/hod je na 5m skok z dvoumetrovy vejsky ve vodorovnym smeru ( myslim tim skok, ne kde se zastavi auto )

dira v greenu od cumaku byla 5 metru od trati, takze 5 metru to auto letelo, coz neni zase az tak moc vzhledem k tomu prevyseni trate... tezko by to auto letelo dva metry a potom se zapichlo cumakem do hliny o tri metry dal :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:

Proc proboha? :-) To bys mel teda slyset napriklad nase debaty o Izraeli a Palestine :lol: :lol: :lol:

jo, je to podobny jak tady... Ja argumentuju vecma ktery jsem videl (zazil) a Lopolo to komentuje tim co nekde cetl nebo jaky na to ma on nazor :lol: :lol: :lol:
100RM

#72 Příspěvek od 100RM »

JFK píše:
LOPOLO píše:

jo, je to podobny jak tady... Ja argumentuju vecma ktery jsem videl (zazil) a Lopolo to komentuje tim co nekde cetl nebo jaky na to ma on nazor :lol: :lol: :lol:

Takze si bol v Izraeli a Palestine...
7er. True definition of luxury. Yours.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#73 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:
LOPOLO píše:

dira v greenu od cumaku byla 5 metru od trati, takze 5 metru to auto letelo, coz neni zase az tak moc vzhledem k tomu prevyseni trate... tezko by to auto letelo dva metry a potom se zapichlo cumakem do hliny o tri metry dal :D

mno, vzdyt to sedi... vzhledem k tomu ze to auto ma tipuju prez 4m dylky ( spis 4,5) to vypada na "skok" tak kolem pul metru a rychlost cca 10km/hod. :lol: :lol: :lol: .. kdyz budu stat vykalenej na miste a ani se nehnu, a padnu na drzku metr a pul od mista kde sem stal tak sem taky "neletel" metr a pul, ne? :wink: :lol: :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:jo, je to podobny jak tady... Ja argumentuju vecma ktery jsem videl (zazil) a Lopolo to komentuje tim co nekde cetl nebo jaky na to ma on nazor :lol: :lol: :lol:

Jojo, mam pochybny tendence verit usudku lidi nescetnekrat chytrejsich nez jsem sam .... :wink:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#75 Příspěvek od JFK Čestný člen »

100RM píše:
JFK píše:
LOPOLO píše:[quote="coupe328"]:lol: nezucastnenej by si myslel,ze se nemate radi :D

Takze si bol v Izraeli a Palestine...[/quote]

jo byl, tri mesice v kuse :wink:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:
JFK píše:jo, je to podobny jak tady... Ja argumentuju vecma ktery jsem videl (zazil) a Lopolo to komentuje tim co nekde cetl nebo jaky na to ma on nazor :lol: :lol: :lol:

Jojo, mam pochybny tendence verit usudku lidi nescetnekrat chytrejsich nez jsem sam .... :wink:

to jsi celej ty, a ve finale nepriznas ani svuj omyl :lol: dedkovatis takze ja ti odpoustim :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#77 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

JFK píše:to jsi celej ty, a ve finale nepriznas ani svuj omyl :lol: dedkovatis takze ja ti odpoustim :wink:

8O 8O jakej omyl? ... ja nemam problem rict ze se pletu kdyz to tak je, a nikdy sem ho nemel :-) Stava se mi to totiz docela casto. Kdyby tady nebylo aspon to video :roll: .. ale je fajn ze jsi mi odpustil :lol: :lol: :lol: :lol:
lupik

#78 Příspěvek od lupik »

LOPOLO píše:
JFK píše:to jsi celej ty, a ve finale nepriznas ani svuj omyl :lol: dedkovatis takze ja ti odpoustim :wink:

8O 8O jakej omyl? ... ja nemam problem rict ze se pletu kdyz to tak je, a nikdy sem ho nemel :-) Stava se mi to totiz docela casto. Kdyby tady nebylo aspon to video :roll: .. ale je fajn ze jsi mi odpustil :lol: :lol: :lol: :lol:

já Robertovi věřim že skočil těch pět metrů ba možná i víc, páč se asi pak při dopadu praštil hlavou o rám, když to tady tak čtu.... :lol: :lol: :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od RuDoSh »

bratranec taky boural ve fiatku (asi 127)..... vjel do prikopy a hodil to na bok...... ale vsem vykladal (a dokonce tomu i veril), ze sel pres strechu...... protoze na ni bylo blato....
JFK Čestný člen
Čestný člen

#80 Příspěvek od JFK Čestný člen »

LOPOLO píše:

jaky video? jedine video ktere to vse bere z boku a je tam videt i dopad tak na netu neni... a mam pocit ze jsem tady jedinej kterej to videl live + dalsich 15 lidi co tam stalo... :lol:
Odpovědět