Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw Klub Cup Most II
Na schuzi rady se kluci dohodli ze by se mohlo udelat dalsi jezdeni na okruhu v Moste. Zatim jsou volne terminy 4, 9, 13, 23, 24, 25, 26 a 27.10. Ale nejspis by to bylo v tom tydnu 23-27.10. Minule na to padlo dost penez z klubove kasy, takze se dohodlo ze by se tentokrat zaplatila z klubu jen casomira a poharky, jizdu po okruhu by si platil kazdej sam cca 500Kc/30min. To vse ale pouze v pripade ze se nas sejde aspon 30, byla by blbost platit casomiru a poharky pro 10 lidi. Takze ted je potreba znat co nejdriv pocet lidi (kvuli zarezervovani terminu) kteri by se teto akce zucastnili.
N54 PWR
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Pojedu 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
matal píše:BUdu moci asi jen první tyden v řijnu, t.j.4.10.![]()
Dej sem hlasování..
Mohl bych říct kamošovi s 330i, že by se připojil? Je to rodilej závodník..
To je blby, ale hlasovani by asi stejne nic nerozhodlo, protoze za mesic budem radi kdyz bude volnej jeden z tech dni v tom tydnu... Proto je potreba vedet kdo by jel co nejdriv aby na nas nejakej termin vubec zbyl... Ted by nemelo smysl neco rezervovat kdyz ani nevime jestli se nas 30 sejde...

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vcera diskutoval se Sakutikem , jestli by neslo zaridit aby se jezdilo dopoledne... vysvetlim.... pokdu se pojede napr. od 9-12 , apk pohoda obed a pokec a odjezd , pokud se pojede odpoledne , tak je to taky super , ale pak vecere , pokec dobry , ale porad cuming na hodinky.... lze to Lukasi ?
GeorgosAc píše:Tak jsem vcera diskutoval se Sakutikem , jestli by neslo zaridit aby se jezdilo dopoledne... vysvetlim.... pokdu se pojede napr. od 9-12 , apk pohoda obed a pokec a odjezd , pokud se pojede odpoledne , tak je to taky super , ale pak vecere , pokec dobry , ale porad cuming na hodinky.... lze to Lukasi ?
Dopoledne lze jezdit taky, ale nevim jestli bude mit kazdej cas, odpoledne je to proto aby mohli prijet lidi po praci... Je jasny ze ti co to maji 300km musi vyrazit uz dopoledne...
N54 PWR
Lukas H. píše:GeorgosAc píše:Tak jsem vcera diskutoval se Sakutikem , jestli by neslo zaridit aby se jezdilo dopoledne... vysvetlim.... pokdu se pojede napr. od 9-12 , apk pohoda obed a pokec a odjezd , pokud se pojede odpoledne , tak je to taky super , ale pak vecere , pokec dobry , ale porad cuming na hodinky.... lze to Lukasi ?
Dopoledne lze jezdit taky, ale nevim jestli bude mit kazdej cas, odpoledne je to proto aby mohli prijet lidi po praci... Je jasny ze ti co to maji 300km musi vyrazit uz dopoledne...
No to je přesně ono, celej den dovolený si na to vzít nemůžu, půlka se dá ... a z diskuze okolo minulého cupu jsem pochopila, že takhle to řeší více lidí ...
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Misa píše:Lukas H. píše:GeorgosAc píše:Tak jsem vcera diskutoval se Sakutikem , jestli by neslo zaridit aby se jezdilo dopoledne... vysvetlim.... pokdu se pojede napr. od 9-12 , apk pohoda obed a pokec a odjezd , pokud se pojede odpoledne , tak je to taky super , ale pak vecere , pokec dobry , ale porad cuming na hodinky.... lze to Lukasi ?
No to je přesně ono, celej den dovolený si na to vzít nemůžu, půlka se dá ... a z diskuze okolo minulého cupu jsem pochopila, že takhle to řeší více lidí ...
jasny to byl jen dotaz , klidne bych vyjel ve 4 rano

-
- Kontaktovat uživatele: