Možná bych se taky ukázal , ale nebude vám vadit , že svý báwo ( E46 - 320i ) nebudu mít určitě tak pěkný jako vy . Mám ho jenom půl roku a slouží jako rodinný kočár . Chtěl bych si s někým popovídat jen tak o autech ..
davidj píše:Možná bych se taky ukázal , ale nebude vám vadit , že svý báwo ( E46 - 320i ) nebudu mít určitě tak pěkný jako vy . Mám ho jenom půl roku a slouží jako rodinný kočár . Chtěl bych si s někým popovídat jen tak o autech ..
o tom to je to neni o honeni trika ale o parte lidi ktery maj spolecny zajmy
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
davidj píše:Možná bych se taky ukázal , ale nebude vám vadit , že svý báwo ( E46 - 320i ) nebudu mít určitě tak pěkný jako vy . Mám ho jenom půl roku a slouží jako rodinný kočár . Chtěl bych si s někým popovídat jen tak o autech ..
Přesně tak. Machýrkové, co se chtějí vytahovat ať zůstanou doma
Přesně tak. Machýrkové, co se chtějí vytahovat ať zůstanou doma
Tak to jste mě uklidnili, to je jasný že bych rád slyšel názory zkušenosti a dojmy vás , kteří už máte auta v malíku Jak je to se servisem , tady v okolí a tak ...
Jo , jsem nováček , minule mě to nevyšlo , ale jak jsem psal , teď už určitě přijedu . Potřeboval bych taky odbornou pomoc jestli to půjde , je to nutný vidět .