Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

18.11.2006 Břeclavský sraz vozů BMW

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Drahma
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Drahma »

Podzimní sraz 18.11.2006

Jak již všichni dobře víme, za chvíli tady máme konec sezóny. A jak už bývá naším zvykem, hezky se s ní rozloučíme.
Na programu je pouze spanilá jízda v délce 70 km, ukončená posezením v hospodě (obědem - nebude dopředu domluven)

Sraz jako vždy v 9:00 před Penny marketem
Odjezd na spanilou jízdu v 10:30.

Prosím o nezávazné potvrzení účasti (pouze řidiči)
Kontakt
E-mail : Drahma.Bv@seznam.cz nebo SMS na mobil 724 721 606 ve tvaru "BMW podzim, jméno"
anebo zde na fóru

Na Vaši účast se těší organizátoři BMW Clubu Břeclav
lukasbv

#2 Příspěvek od lukasbv »

Jak se tak dívám, tak na inzerci srazu se vyplatí e30 web
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

lukasbv píše:Jak se tak dívám, tak na inzerci srazu se vyplatí e30 web

:roll:
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Tomas8409 »

:sneaky:
Pavel

#5 Příspěvek od Pavel »

a čemu se divíš Luke...že tady každej pojede přes celou republiku k vám na sraz když vy na jejich srazy nejezdíte taky..... :? přemejšlej trochu než napíšeš takovou hovadinu...
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Tomas8409 »

Pavel píše:

a čemu se divíš Luke...že tady každej pojede přes celou republiku k vám na sraz když vy na jejich srazy nejezdíte taky..... :? přemejšlej trochu než napíšeš takovou hovadinu...

asi tak... 8O
pája se stím nesere...
Pavel

#7 Příspěvek od Pavel »

Tomas8409 píše:
Pavel píše:

asi tak... 8O
pája se stím nesere...

ale je to tak Tome...bohužel...víš to sám...
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Tomas8409 »

jojo souhlasím. a zároveň je nechápu...
Drahma
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Drahma »

No, nechtěl jsem se do této debaty zapojovat, ale vaše příspěvky mě k tomu přinutily. Jak tam Pavel píše, že my na jejich srazy taky nejezdíme, tak snad to neberete jako "něco za něco". Právě na fóru "E30" jsme se o tom bavili, že je to pouze otázka peněz. Naše srazy nevyjdou na tolik peněz, jako ty jejich. Konkrétně já teď potřebuji asi 70 tis. Kč na zařízení bytu. Až mi budou ležet doma třeba zbytečné 3 tisíce, tak tam hned přijedu. I proto jsem jim navrhoval, aby ten sraz udělali někde blíž, než v tom Mnichově Hradišti, kam je to pro mne daleko. A bohužel je nás tady takových víc. Tak mi neříkej, že pokud na to někdo ty prachy má, tak k nám nedojede jen proto, že my jsme u nich taky nebyli. To už bych v tom neviděl nic společného s BMW, ale pouze alibismus. Přitom důvod může být stejný jako máme my. Ale to by se musely vyjádřit ti dotyční.

Jinak, k tomu co psal Lukáš : Myslel to určitě jen tak, že ty pozvánky jsou na třech fórech a na tom E30-kovém je nejvíc odpovědí. Nic víc v tom určitě nebylo. Ale ať se nám k tomu Lukáš vyjádří sám, ne?
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Tomas8409 »

jo ale beskydy //MORDsession to zas nebylo tak daleko a trojku jsem tam nenechal... a není to něco za něco. ale vzít celou partu z břeclavi a místo spanilky po okolí se projed do bekyd.

je to jen můj názor. ....možná špatnej....
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To Drahma - ///MORDSESSION 2006 prisel kazdeho ucastnika na 1000,-/3dny vc. plne penze. a utraty ucastniku( za piti a grillbaštu) se pohybovaly kolem 1000,- kč ( a to jsem prepiskl ) + cesta na misto a domu + benzin na spanilou jizdu.

coz kdyz cca vemu tak me osobne vylet za vama prisel na polovinu toho co stal ostatni cely pobyt na MORDu.
Drahma
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Drahma »

To Tomas8409 : Neřekl bych, že tvůj názor je špatný. Na druhou stranu máš pravdu. Jenže nemůžeš říct, že místo spanilky po okolí dojeďte do Beskyd. Vyznělo to jako : "Nedělejte vlastní srazy a místo nich přijeďte do Beskyd", nebo jinam, to už je celkem jedno. Věřím ale tomu, žes to takhle nemyslel!

To GeorgosAc : No právě ty ceny. Protože se všech takovýchto akcí účastní i moje přítelkyně (Spoluorganizátoka BMW Clubu Břeclav), tak vynásob ty ceny dvěma a uvidíš, že už je to celkem ranec. Jinak si nemyslete, že bych se na nějaký takový větší sraz nechtěl podívat. Myslím, že naše srazy jsou pohodové, ale tady tyto větší srazy musí být úplná paráda.

Takže nechci nic slibovat, ale na MORD 07 bysme se mohli ukázat :P . Ale do té doby, se snad uvidíme ještě v Břeclavi. Co?
Pavel

#13 Příspěvek od Pavel »

To Drahma: kolik tio žere ta 1.8 při klidné jízdě jestli se můžu zeptat????? 8O 8O

jinak neberu to něco za něco....přečti si pořádně celou diskuzi na e30 o vašem původním termínu na srpen ... pak možná pochopíš kam naražím...
ve skratce....prvně nešel termín změnit,vše bylo domluvené a bla , bla , bla (když jste dostali pozvánku na Mord session) a pak při zjištění stejného termínu s BIG A (s obavami na malou učast) to vše změnit šlo....proto narážím a pak se mě tvůj tatka ptá co jsem dělal v na Fotkach v TM a poč jsem vám o tom srazu neřekl a já nevím co...

to je jedno nebudem se hádat..lukáš to blbě napsal já měl krámy a hned jsem reagoval...hotovo,seru na to...už taj jste na mě nasraní :lol: :lol:
lukasbv

#14 Příspěvek od lukasbv »

Pavel píše:

Ty si asi nepochopil co jsem myslel tou zprávou. Nikoho nenutím aby dojel na náš sraz, ale na e30 lidi tento sraz aspoň řeší. Tady se objevý tak akorád 2 příspěvky. Momentálně mi nejde o to, aby kluci od prahy a okolí dojeli, to opravdu v té zprávě neřeším, ale pouze říkám, že tady naše srazy nemají ohlasy. Vím, že to je možná tím, že nemůžeme konkurovat MORDU atd., ale šlo mi jen o to říct si svůj názor na ohlasy tohoto fora. Ono je těžké ti to vysvětlit, když si to pochopil úplně jinak.
Drahma
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Drahma »

Pavel píše:To Drahma: kolik tio žere ta 1.8 při klidné jízdě jestli se můžu zeptat????? 8O 8O

to je jedno nebudem se hádat..lukáš to blbě napsal já měl krámy a hned jsem reagoval...hotovo,seru na to...už taj jste na mě nasraní :lol: :lol:

Ad 1) Kolik to žere? Toť otázka. Při mém courání po městě, si to veme +- 8.8 l/100 km. Když jsem jel na dovolenou a najel 600 km, tak si to vzalo +- 6.6 l/100 km.

Ad 2) Nikdo na tebe není nasraný. A já mám radši, když si lidi věci vyříkají. Takto řešit věci (názory) na fóru je úplně něco jiného, než je řešit osobně, kdy člověk může hned zareagovat na daný podnět. Jen proto vznikají takovéto "hádky". To mi musí dát každý za pravdu.
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Fikop »

Drahma píše:

Ad 2) Nikdo na tebe není nasraný. A já mám radši, když si lidi věci vyříkají. Takto řešit věci (názory) na fóru je úplně něco jiného, než je řešit osobně, kdy člověk může hned zareagovat na daný podnět. Jen proto vznikají takovéto "hádky". To mi musí dát každý za pravdu.

Máš pravdu, proto nepíšu nic do diskuzí kde se lidi obviňují a hádaji. Stačí napsat něco špatně, ale myšleno to bylo dobře a vše je v řiťi.

Rád bych někdy dorazil na Váš sraz. Sice to je "jen" nějakých 200km a zpět ale moje finanční situace mi to nedovoluje. A po pravdě radši ty peníze teď vrazim do auta aby bylo ťip ťop a pak budu moct lítat po srazech a užívat si to 8) Určitě se někdy stavím :wink:
Drahma
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Drahma »

Pravda, pravda. Dej auto dokupy, nebo co máš vlastně v úmylsu, aby bylo tip ťop a někdy se tady ukaž. Jinak ten Mord je zas celkem blízko u vás, že? Tak někdy na viděnou :wink:
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Fikop »

Drahma píše:Pravda, pravda. Dej auto dokupy, nebo co máš vlastně v úmylsu, aby bylo tip ťop a někdy se tady ukaž. Jinak ten Mord je zas celkem blízko u vás, že? Tak někdy na viděnou :wink:

jj, mám to přímo za humny.
Odpovědět