davidj píše:Jedním z těch " nových kousků " bych mohl být já Mám jet z Havířova a potom od tchýně z Boskovic , tak snad to stihnu . Jaký je potom plán ?
Vetsinou po dvou hodinach kecani - podle pocasi - se presouvame do blizkeho KFC na neco tepleho do zaludku.
davidj píše:Jedním z těch " nových kousků " bych mohl být já Mám jet z Havířova a potom od tchýně z Boskovic , tak snad to stihnu . Jaký je potom plán ?
Vetsinou po dvou hodinach kecani - podle pocasi - se presouvame do blizkeho KFC na neco tepleho do zaludku.
tak ale kdo chce, muze na parkovisti nechat gumy je tam celkem peknej placek
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
No,já mám teda co dělat,spíš vypadám zas bledě.. ..už tejden auto na špalkách a ještě jsem skoro nic neudělal,prostě není čas.. Jinak stříkám spodek + oprava pár pupínků.
já jsem přímo z hradce _bydlim na staráči takže to tam mám cca dvě minuty a chci vás chlapáci upozornit, že dnes od pěti hodin se koná na malšovickym stadionu fotbalový zápas - HK-bohemians, tzn že na to parkovišti co se chcete stuknout bude spousta aut!!!! takže bych pak doporučoval přesun.....
Komentář k posledním dvěma foto: V sobotu jsem kamarádce táhnul vlek s koněm na Hubertovu jízdu, večerní oslava se soudem hříšníku se protáhla do rána a myčka pro offroady byla v neděli zavřená ...
Komentář k posledním dvěma foto: V sobotu jsem kamarádce táhnul vlek s koněm na Hubertovu jízdu, večerní oslava se soudem hříšníku se protáhla do rána a myčka pro offroady byla v neděli zavřená ...