Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pražský regionál 11/2006
sumachr píše:lupik píše:Pavel H píše:[quote="Misa"][quote="Pavel H"]Tak jsem to zbezne spocital na 12 lidi. Pocitam, ze prijede i JFK, LOPOLO atd, tak objednam pro 15 lidi.
řekni prostě celej ten vršek
To myslis vazne?
no jasně, aspoň tak nebude nikdo další zewlovat

no ty to nestihnes

heeeee, na to bych se podival

-
- Kontaktovat uživatele:
lupik píše:sumachr píše:lupik píše:[quote="Pavel H"][quote="Misa"][quote="Pavel H"]Tak jsem to zbezne spocital na 12 lidi. Pocitam, ze prijede i JFK, LOPOLO atd, tak objednam pro 15 lidi.
To myslis vazne?

no ty to nestihnes

vem lano

-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
sumachr píše:lupik píše:sumachr píše:[quote="lupik"][quote="Pavel H"][quote="Misa"][quote="Pavel H"]Tak jsem to zbezne spocital na 12 lidi. Pocitam, ze prijede i JFK, LOPOLO atd, tak objednam pro 15 lidi.
To myslis vazne?

no ty to nestihnes

vem lano

a zimáky

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
DC píše:sumachr píše:lupik píše:[quote="sumachr"][quote="lupik"][quote="Pavel H"][quote="Misa"][quote="Pavel H"]Tak jsem to zbezne spocital na 12 lidi. Pocitam, ze prijede i JFK, LOPOLO atd, tak objednam pro 15 lidi.
To myslis vazne?

no ty to nestihnes

vem lano

a zimáky

spíš vezmu pušku a dvě kulky...
JFK píše:Misa píše:No jestli to Lupik stihne, tak se nám ani do restaurace nebude chtít![]()
Jsem pro na 19:30, většina přijíždí na sedmou, tak ať se pak v klidu přesuneme ....
Miso, ty jsi jeste nikdy nevidela trojkoveho baworaka?![]()
![]()
tak tak, uvidíš maximálně černou trojku, páč z toho němec vycouval, prej že to naboural

lupik píše:JFK píše:Misa píše:No jestli to Lupik stihne, tak se nám ani do restaurace nebude chtít![]()
Jsem pro na 19:30, většina přijíždí na sedmou, tak ať se pak v klidu přesuneme ....
Miso, ty jsi jeste nikdy nevidela trojkoveho baworaka?![]()
![]()
tak tak, uvidíš maximálně černou trojku, páč z toho němec vycouval, prej že to naboural

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
castro píše:lupik píše:tak tak, uvidíš maximálně černou trojku, páč z toho němec vycouval, prej že to naboural
To je taková náhoda...a ještě zadek a prej holka... to je dneska jednání...
![]()
takhle se to dneska oznamuje

Sorry but can not sell the car because a girl crashed me in the rear yesterday in the evening. Now i have to repair the car. Really sorry.