Rydlas píše:Chlapci, jak je to s tím vaším čtvrtečním srazíkem? To je jen pro zvané? Nebo mohu přijet taky očumovat bílý blinkry, širší lemy, rozpěry, nový koncovky z Baumaxu a hlavně ty nový nanosítka od Horsta Fuchse?? Nevyrazíte mě s mojím speciálem?
no jasně, že je to jen pro zvané. tímto Tě zveme klidně přijeď a nestyď se.
Rydlas píše:Chlapci, jak je to s tím vaším čtvrtečním srazíkem? To je jen pro zvané? Nebo mohu přijet taky očumovat bílý blinkry, širší lemy, rozpěry, nový koncovky z Baumaxu a hlavně ty nový nanosítka od Horsta Fuchse?? Nevyrazíte mě s mojím speciálem?
přijedu, nestydím... od kolika to tak bývá? a srazík je na parkingu jak jsou ty motokáry?
přijedu, nestydím... od kolika to tak bývá? a srazík je na parkingu jak jsou ty motokáry?
Je to od 18:00 +- a je to na parkovisti pod motokarama.
Pavel H píše:[quote="Rydlas"]Chlapci, jak je to s tím vaším čtvrtečním srazíkem? To je jen pro zvané? Nebo mohu přijet taky očumovat bílý blinkry, širší lemy, rozpěry, nový koncovky z Baumaxu a hlavně ty nový nanosítka od Horsta Fuchse?? Nevyrazíte mě s mojím speciálem?
Je to od 18:00 +- a je to na parkovisti pod motokarama.[/quote]
OKa, díkes... mám to akorát po cestě z práce... ) Budeš tam mít ten svůj "M" skvost?
Hele chlapi a můžete pro vidláky z okolních vesnic, jako třeba pro mně, sem napsat alespoň přesnou adresu? Docela bych se stavil, jo a do kolika tam asi tak budete, na 18h to asi nezvládnu.
major píše:Hele chlapi a můžete pro vidláky z okolních vesnic, jako třeba pro mně, sem napsat alespoň přesnou adresu? Docela bych se stavil, jo a do kolika tam asi tak budete, na 18h to asi nezvládnu.
major píše:Hele chlapi a můžete pro vidláky z okolních vesnic, jako třeba pro mně, sem napsat alespoň přesnou adresu? Docela bych se stavil, jo a do kolika tam asi tak budete, na 18h to asi nezvládnu.
Je to na krytem parkovisti u kina. Jsou tam motokary a my se schazime v patre pod tim. Budeme tam tak do sedmi a pak je presun do te pizzerky.