Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pražský regional v Berouně 5.4. 18:00
-
- Kontaktovat uživatele:
V nedeli vecer jsem potkal Sumiho, Speedyho a dalsi BMWaky v Beroune na namesti. Padl tam napad, ze bychom mohli udelat regional v Beroune na namesti. Je udelano nove, vyborne osvetleni, dobry asfalt, bar muzeme mit jen pro sebe. Bylo by jedno, jestli by nas bylo jen 10 nebo kdyz se zadari, tak i 30 :O) Prihlaste se kdo by jel...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tedy bar bychom meli jen pro sebe, sice tam nevari, ale domluvil jsem picerku, ktera by pripravila pizzy rychle. Jedna pizza sice asi za 170 (pri vetsi objednavce sleva), ale ma 45cm v prumeru. Je to opravdu pizza jak krava, takze vam zbyde jeste na druhy den
. Takze se hlaste, kdo vsechno se prida, at muzu vse podle toho zajistit... 

O tom to neni. Napad je to jiste dobry. Ale: ja osobne prijedu z prace v sest hodin, nez se dostanu pres Prahu, tak to je hodina, takze do Berouna muzu dorazit nekdy kolem pul osmy. Na to, abych tam byl dve hodiny se mi to fakt nevyplati. Pokud by to nebyl vsedni den, tak by nebyl problem. Tot muj duvod proc tam nejedu. Na Cernak taky nekteri nejezdi a maji to "jen" pres Prahu.
-
- Kontaktovat uživatele:
aha tak to je pekny a ty ostatni co jezdi na cernak a maji to daleko trebas z berouna ci podobne tak co? ty to stihat muzou? no trochu blba vymluva
bambim ma pravdu jakmile nekdo pozmeni tradici hned se ukaze par jedincu co to musi pohrbit viz MIKI. no nic me je to jedno ja kdyz bude cas tak prijedu kamkoli
tak si to priste naplanujte trebas v uvalech me je to jedno ale hlavne neco take nekdo vymyslete -- kazdej remca a hovno vymysli
bambim ma pravdu jakmile nekdo pozmeni tradici hned se ukaze par jedincu co to musi pohrbit viz MIKI. no nic me je to jedno ja kdyz bude cas tak prijedu kamkoli
tak si to priste naplanujte trebas v uvalech me je to jedno ale hlavne neco take nekdo vymyslete -- kazdej remca a hovno vymysli