Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pražský regional v Berouně 5.4. 18:00
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Nejedu, do Berouna to mam ještě dál než na černák, to mrdam
Ne, je mi to fuk, ale už je program 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Pivson píše:Nemůžu potvrdit že se stavím, ale snmažit se budu.
No když to vemu, třeba já to mám na černák taky přes celou Prahu a proto tam nejezdím, protože travit hodku na cestě pos spojce je opruz. Tím nikoho nenapadám, jen konstatovaní
... proto možná je vždycky v Holešovicích větší účast

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja pracuju v Hořovicich a kdyz jedu na Cernak, tak musim do Berouna, tam naberu mladou a pak frcim rovnou na Cernak. Trva mi to asi hodku a nevadi mi to, protože rad ridim a taky rad vidim ty BMWacky ksichty jednou za mesic.
Ne ja si myslim, ze je to na kazdym, jak se mu chce. Me se treba chce, proto jezdim, ale mit dve prace neni zrovna casove nenarocny, takze se znazim jak to jde. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja se prijedu podivat urcite, Kdyz to vyjde tak bych se mi mohlo auto i trosku ohrat za tech par set metru co to mam
. Ale neprijedu e34 ale second car (snad bude svitit slunicko).
A kdyz to treba nevyjde v madone tak muzu zajistit restauracku u hradeb, mimochodem ten jeden kuchar tam ma 328i cervenou v Mpacketu, takze nas clovek

A kdyz to treba nevyjde v madone tak muzu zajistit restauracku u hradeb, mimochodem ten jeden kuchar tam ma 328i cervenou v Mpacketu, takze nas clovek

-
- Kontaktovat uživatele:
DC píše:hele jen taková organizační - v Berouně ani nevim kde je náměstí, natož abych věděl kde je tam bar nebo kam že se to vlastně de, popište mi to někdo - dík
Když tak tě můžem nabrat na sjezdu z dálnice.
Jsou tři. Od Phy je první Beroun východ, tím ještě nemusíš, druhý je Beroun jih, tak na tom, dáš se na světlech doprava na centrum a až uvidíš bránu, (jako takovou věž), tak se dáš zase doprava. Před hotelem Granrt do leva a dojedeš na náměstí.
- Přílohy
-
- Beroun.jpg (136.61 KiB) Zobrazeno 710 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chcete soukromi a mit jen bar pro sebe, tak muzeme jit do Jokeru. Je tam projekce sedacky a atd., nevyhoda je, ze se musi jidlo od jinud, ale problem to je minimalni. Nebo chcete mezi lidi, tlacit se u stolu, jako vzdycky?
Jestli nekdo bude chtit a nevi jak se na namesti dostane, tak muzu poslat svoje mobil. číslo pres SZ.