Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pražský regional v Berouně 5.4. 18:00
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
pokud bude venku hezky, tak by bylo asi fajn pokecat jeste venku, líp se tak seznamuje když je vidět kdo čim přijel apod. - teda aspoň já si to líp zapomatuju s nějakou asociací, než pak na sebe pořvávat v baru a ty seš kerej? 

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Já bych každýmu rozdal 2x A4 s nickem, jedno na auto a jednu na čelo místo jitrnice, at se všichni hezky poznáte

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
To je spatne, kdyz sjedes pred rekou, tak od sranek jsou to ctvrty semafory doleva a pak hned zase doleva, pak jet dolu az na kruhac a to vas navede na namko. Kdyz sjedete na centrum, tak se dostanete na svetla, na kterych pojedete doprava, pak jedte porad po hlavni a na prvnich semaforech zase doprava a pak hned doleva. Tady je to moje mobilni cislo, kdyby nekdo netrefil 603182690. Preju jinak Stastnou cestu. 

-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Děkujeme Bambimovi za organizaci tohodle srázku. Přijel sem trošku později, takže už většina lidí byla na náměstí, kterežto sem kupodivu našel dle obrázku a popisu celkem snadno. Tam sme pokecali, udělali nějaký fotky a se západem sluníčka následoval přesun do baru. Myslím že z prostředí byla většina účastníků velmi příjemně překvapena. Už tam pro nás byly připravené pohodlné gauče. Objednali sme si jídlo, pití a pustili sme se do pokecu, seznamování a sem tam sme koukali na videa apod. Někteří si zahráli ještě fotbálek a kulábr. Prostě paráda.
Foto zatím na ukázku, později nahodím celou galérku

Foto zatím na ukázku, později nahodím celou galérku

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík