Take bych chtel moc podekovat za ten libovej srazek a ze jste me prijali mezi sebe i kdyz nejsem clenem...Posezeni v baru bylo moc prijemny, vsude vladla pratelska atmosfera a to se mi libi A jeastli vam to nebude vadit, tak rad prijedu i na dalsi srazy BMW klubu...A jeste jednou diiiiiiiiiik...
Me se v Beroune taky moc libilo...Mel bych jednoduche reseni...Kdyz teda prazskej ma byt v Praze,tak udelejte prazskej v Praze a novej pro ty co chtej do Berouna a nazvete ho treba Berounskej a budete mit pokoj...Kazdej pojede tam,kam se mu bude chtit vic a kde se mu vic libi ne?
to jsem nerekl...Vzdyt muzou byt 2 terminy aby se klub nedelil...Nekterejm se treba ten ctvrtek nehodi a jinej den nebo i jinej ctvrtek by treba prijeli i do toho Berouna...
Mohli bychom to nazvat jako středočeský regional a muzu to organizovat stale v tom baru, jen bych to delal v nedeli. Bar by byl u nas a vic lidi by melo cas...
Bambim píše:Mohli bychom to nazvat jako středočeský regional a muzu to organizovat stale v tom baru, jen bych to delal v nedeli. Bar by byl u nas a vic lidi by melo cas...
sis se pomat?? V nedeli, vis jak je zacpana cesta do Prahy večer????? Samej vikendovej střelec a senilni duchodci na cestě. To ne....., nenecham si zničit auto a nervy debilama co jedou z vikendu. To vymysli lepší den, a spíš v tejdnu
Pokud v týdnu, tak to už je potom jedno a může se to nechat klidně na ten čtvrtek. Pátek a sobota určitě ne, to je všude narváno a každej už má jiný program. Takže potom zbýva jen po, út, st a čt Mě je to osobně jedno, ale místo konání, bych určitě neměnil, pokud to má být v Berouně.