Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Free Regional North Session 5.5.07 Březno u Chomutova
-
- Kontaktovat uživatele:
yard píše:takže stanley může změnit hlavičku na "regionál 28.4.07 Březno u Chomutova" pokud se domluvíme...ale jestli napadne vás jiné místo tak je mi to úplně jedno...
Takže zatím platí Březno u Chomutova 28.4.07. Pěkně se spočítejte a domluvíme se v kolik by jsme tam mi mimo Chomutovský dorazili. Ani jsem nečekal takovej zájem. Potěšili jste mě kucí ušatý

-
- Kontaktovat uživatele:
berkelay píše:jj, bude to muj prvni sraz vubec, jsem zvedavej a natesenejakorat musim dat do kupy auto, hlavne tu dirku ve vyfuku, bylo by trapny tam prijet se zvukovou kulisou, ktera se moc k BMW nehodi (pri kazdem rychlem ubrani plynu a prerazeni mi to strili z vyfuku
)
heh můj druhej .. jo taky bych měl pořešit hydra..ale neni money.. takže to zní jako olcit

jj já taky doufám že to platí, ještě řeším jestli je potřeba to hlásit někam na obec, že tam budeme něco takovýho pořádat, to letiště je volně přístupné, žádný zákaz vjezdu.... a už se nepoužívá, normálně se tam každý učí jezdit a jezdíme tam blbnout tak snad není potřeba nějaké povolení, vyzná se někdo v takových věcech ???
Jo, doufám, že jo, i když pro OSVČ je termín 28. 4. ještě hodně daleko a může se vy*rat ledasco.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic