Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Free Regional North Session 5.5.07 Březno u Chomutova
stanley07 píše:5.5. je pro mě optimální datum. Mohli by jsme to spojit se závodama do vrchu (Triolacup), který se ten den jedou v Horním Jiřetíně. Ale ode mě je to jenom návrh. Když bude většina pro původní termín, budu se s tim muset smířit...
jj zajedeme do jiřetína...super nápad...takže 5.5. na pevno !!!!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Fantucci píše:Chlapi. berete na sraz i 316?Právě jsem se po menších trablech zaregistroval i na foru . Jsem z Ústí. Dostal jsem e-mail od Yarda (byl jsem pod vk). Rád bych se srazu zúčastnil, ale má to jeden háček - přítelkyně má termín porodu mého dědice 11.5.
takže v této době nemohu nic slíbit...
v klidu.. já mám taky 316i (ale asi starší model než ty) a nemám se za co stydět .. je to BMW je.. tak co řešíš...
BTW kdyby někdo měl kličku na okno na E30 pls vemte jí. schánim (auto mám teprv tejden)
-
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec nezáleží na ročníku, na obsahu, ani na modelu. Důležitej je vztah k týhle úžasný značce. Takže neváhej a pokud zrovna nebudeš držet přítulkyni za ruku na porodním sále jseš samozřejmě vítanej
. A platí to i pro ostatní, který se třeba rozmýšlejí kvůli stavu auta, nebo nějakým nedodělkům. Nejedeme tam jeden druhýmu předvádět totálně dokonalý a technicky bezchybný vozy, ale chceme se sjet s podobnýma nadšencema a milovníkama BMW, pokecat, něco se dozvědět a utužit kolektiv 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem ze severu, v Chomutově mam kořeny, tak se možná stávnu 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
maca píše:5.5. jedu na mimonse valky a asi i vetsina mych znamych s bmwtakze to je blbej termin, jinak co ten vikend potom? ale nevim jestli to auto vydrzi, precijen v mimoni dstane zausi a urcite se neco na nem vysere
na mimoň v pátek.. ráno se zbalíš a rovnou na chomutov

BTW můžete tu odbočku nějak označit? co sem koukal tak je to odbočka kde nic to nic na to letiště