tak toho 5.5. nemuzu, ale zase to snad neni posldni srazik na severu, tak si to tam uzijte a hlave sem hodte naky foto, a podle ohlasu muzeme zkusi neco jako pravidelny srazovani, co vy na to?
Pravidelně se klidně srážet můžem, ale až uvidíme, jak to dopadne toho 5.května. Ten kdo pojede přes Teplákovice, může pak jet se mnou. Číslo na mě je v profilu a předem dohodnout se můžem tady. Času je dost. A 50km spanilá jízda Teplice - Chomutov, i když třeba jenom se 3, nebo 4 autama, to si nechám líbit...
yard píše:nepojede někdo teď v sobotu do na ten sraz na Příbram ?? co ty vlasto ?? bude tam hafo E-46
Já určitě ne, nějak mně to časově nevychází. Doufám, že to vyjde aspoň na to Březno.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tož chlapi já jsem pro Březno, ale fakt nemůžu nic slíbit - termín porodu mého potomka se nebezpečně blíží. Když budu moci tak přijechám - potřebuju v ledasčem poradit spanilka Teplice - Chomutov uuaaááá
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
pokud vyresim tohle: vymena svicek + vymena palivoveho filtru, protoze auto mi temer vubec nejede, svicky jsou asi totalne uzhavene a filtr zrejme KO bud kvuli spatnemu benzinu, nebo proto, ze ho predchozi majitel za 17 let asi vubec nemenil, tak bych prijel na 100%. Neznate nekoho, kdo by mi to prijel vymenit do Usti? Cestu bych zaplatil. Nevim jak na to a ani nemam naradi
Chlapi, jsem eventuelně pro udělat to tak, že Ústečáci počkají na Děčín(pokud nechtete přes Jílové) a společně se vydají na Teplice(jen né přes Trmice - nemám dál. známku ). Tam se nabalí další a hurá na Chomutov.
Já teda myslim, že se asi uvidíme v Mimoni a regionál necháme na nějaký hluchý období, když zrovna nebudou všechny možný tuningy a války.. A hlavně až všichni odrodíme a budeme mít pojízdný auta. Myslim to samozřejmě jenom v dobrym...
stanley07 píše:Já teda myslim, že se asi uvidíme v Mimoni a regionál necháme na nějaký hluchý období, když zrovna nebudou všechny možný tuningy a války.. A hlavně až všichni odrodíme a budeme mít pojízdný auta. Myslim to samozřejmě jenom v dobrym...
to je slabota, pár aut to je o ničem, jedu na války....přidá se někdo ?? regionál domluvíme na jindy....v mimoňi bude spousta klubáků, a lecos k pokochání,.... jedu v sobotu, tak můžeme udělat štrůdl kdo bude chtít jet v koloně