Prosím všechny o hlasování, abychom se domluvili a nedopadlo to jako minule. Po pravde priznam, ze tento regional, byl jen projednou jinde nez obvykle, ale diky dobrym ohlasum se asi stane tradici... Dekuji vsem...
Nevím pro co zahlasovat Klidně středa, ale to bych zase zamítl jiné dny Takže vše kromě, neděle, soboty a pátku. Možná ani pondělí by se mi moc nelíbilo, takže asi opravdu středa či čtvrtek.
Musíš editovat první příspěvek, tam by pak měla být možnost přidat k anketě další možnosti odpovědí. Tedy alespoň tak je to na jiných forech. Nevím jestli i tady.
Pres vsechny posmesky vtipalku a ruzne pripominky jsem se rozhodl, že bychom mohli usporadat dalsi regional. Vsichni piste, kdo jedete... Sejdeme se zase na namesti a pojedem do stejnyho baru. Dame si do nosu stejnou pizzu... Cas a datum konani viz. nadpis
nejak mi unika smysl delat Stredocesky regional v Beroune... To jako lidi z Brandysa n/L. pojedou prez Pragl do Berouna? Pokud dobre koukam do mapy tak uprostred Strednich Cech je co? Praha? aha, tam uz se nejaka seslost dela, tak proc neudelat dalsi... vlastne... treba dve minuty od sveho baraku...
JFK píše:nejak mi unika smysl delat Stredocesky regional v Beroune... To jako lidi z Brandysa n/L. pojedou prez Pragl do Berouna? Pokud dobre koukam do mapy tak uprostred Strednich Cech je co? Praha? aha, tam uz se nejaka seslost dela, tak proc neudelat dalsi... vlastne... treba dve minuty od sveho baraku...
To víš, nemusíme nikam jezdit a kdo přijede, tak to zapíchne vedle mě na parkovišti před barákem
JFK píše:nejak mi unika smysl delat Stredocesky regional v Beroune... To jako lidi z Brandysa n/L. pojedou prez Pragl do Berouna? Pokud dobre koukam do mapy tak uprostred Strednich Cech je co? Praha? aha, tam uz se nejaka seslost dela, tak proc neudelat dalsi... vlastne... treba dve minuty od sveho baraku...
Ja nevedel, ze Prazský regional je Středočeský. Myslim, že se udělalo dost kompromisů vůči Vašim řečem, tak si nechte chytrý keci a snažte se tolerovat jakoukoli iniciativu. Nikdo nerika, abys jezdil. Uz me ty keci zacinaji srat
Ja nevedel, ze Prazský regional je Středočeský. Myslim, že se udělalo dost kompromisů vůči Vašim řečem, tak si nechte chytrý keci a snažte se tolerovat jakoukoli iniciativu. Nikdo nerika, abys jezdil. Uz me ty keci zacinaji srat