Sprite píše:Taky ne...Nemam cim a asi ani v tu sobotu...kua
v sest se pro tebe stavim v praci ...
To ses hodnej fakt...ale dnes to nevyuziju v sest metu domu, vezmu auto a jedu do servisu...Leda ze bys jel se mnou do toho servisu potrebuju doprovod, kdyby mi to po ceste uplne umrelo
Sprite píše:Taky ne...Nemam cim a asi ani v tu sobotu...kua
To ses hodnej fakt...ale dnes to nevyuziju v sest metu domu, vezmu auto a jedu do servisu...Leda ze bys jel se mnou do toho servisu potrebuju doprovod, kdyby mi to po ceste uplne umrelo
ok, toz nic ... pojedu jenom na skok, nemam tedka moc casu - dost prace + zkouskovy jako bonus ... no kdyby umrelo tak cinkni ...
xsun píše:[quote="Sprite"]Taky ne...Nemam cim a asi ani v tu sobotu...kua
ok, toz nic ... pojedu jenom na skok, nemam tedka moc casu - dost prace + zkouskovy jako bonus ... no kdyby umrelo tak cinkni ...[/quote]
Ok...diky apropo mam tu 4 listky na WTCC..Kdybys chtel, jsou volny...Pripadne i kdyby chtel nekdo jinej z klubu, ozvěte se
dargon píše:si asi uz nebyl dlouho na regionalu kdybys byl tak bys mozna vedel ze bud jezdim autem do prace a nebo na kole a vlakem uz sem nejel tak 2 mesice