Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7.6. OLOMOUC MCD 18:00

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Marek-is

#21 Příspěvek od Marek-is »

Greg píše:
Marek-is píše:trnto tejden by to snad slo...a prej se bude NA CO KOUKAT :twisted:

???!

nejake drby? povidej prehanej... ja jsem tedy pro tento tyden po te seste (driv je blbost)
no jsem myslel ze AraGon dojede s tou skoro jeho novou rachotinou a rizek napodobne... :twisted:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Marek-is píše:
Greg píše:
Marek-is píše:trnto tejden by to snad slo...a prej se bude NA CO KOUKAT :twisted:

???!

nejake drby? povidej prehanej... ja jsem tedy pro tento tyden po te seste (driv je blbost)
no jsem myslel ze AraGon dojede s tou skoro jeho novou rachotinou a rizek napodobne... :twisted:

no aragon dojel , ale delal mrtveho brouka , jakoze mu nepatri.... :lol: :lol: :lol: - pekne se domluvili :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JaraX »

GeorgosAc píše:
Marek-is píše:
Greg píše:[quote="Marek-is"]trnto tejden by to snad slo...a prej se bude NA CO KOUKAT :twisted:

???!

no aragon dojel , ale delal mrtveho brouka , jakoze mu nepatri.... :lol: :lol: :lol: - pekne se domluvili :wink:[/quote]

sem zvědav kdy prorazí vanu :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

JaraX píše:
GeorgosAc píše:
Marek-is píše:[quote="Greg"][quote="Marek-is"]trnto tejden by to snad slo...a prej se bude NA CO KOUKAT :twisted:

???!

no aragon dojel , ale delal mrtveho brouka , jakoze mu nepatri.... :lol: :lol: :lol: - pekne se domluvili :wink:[/quote]

sem zvědav kdy prorazí vanu :lol:[/quote]

sem zvedavy kdy to roztrelis :lol:
dargon

#25 Příspěvek od dargon »

dneska sem jel pro nova kolecka do vysokeho myta nahodou sem je nasel na internetu jsou to originaly presne rozmer co tam patri :
255/35 ZR 18'' ET 50 8 1/2 Jx18, 2 ks 225/40 ZR 18'' ET 47 8Jx18. Pneu Dunlop SP Sport 9000
Přílohy
P1040011.JPG
P1040011.JPG (146.37 KiB) Zobrazeno 804 x
P1040010.JPG
P1040010.JPG (156.56 KiB) Zobrazeno 804 x
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

GeorgosAc píše:
JaraX píše:
GeorgosAc píše:[quote="Marek-is"][quote="Greg"][quote="Marek-is"]trnto tejden by to snad slo...a prej se bude NA CO KOUKAT :twisted:

???!

sem zvědav kdy prorazí vanu :lol:[/quote]

sem zvedavy kdy to roztrelis :lol:[/quote]

ty kdyby ses ho nezastal tak by to bylo hodně divný, škoda že se nikdo nezastane mě, mohl by ti taky někdo něco napsat. :lol:
Odpovědět