Mytí aut taky umí poskytnout ale musí se jím tam auto nechat přez noc,ale i sklíčema v zapalování a ráno ho budeš mít vyleštěný že ho ani neuvidíš jak se bude lesknout:)
Jinak dneska mi byly prislybeny tyto vozy - 335 biturbo , 1er od Kellenersu a mozna prijde i kouzelnik - ///M3 GTR zavodni , prijede pan Odehnal co ma na starost KELLENERS pro ČR.
Tak a samozrejme z me huby padl dotaz , zda bude k mani povozeni v techto vozech...... a z jejich ust - samozrejme bude
GeorgosAc píše:Jinak dneska mi byly prislybeny tyto vozy - 335 biturbo , 1er od Kellenersu a mozna prijde i kouzelnik - ///M3 GTR zavodni , prijede pan Odehnal co ma na starost KELLENERS pro ČR.
Tak a samozrejme z me huby padl dotaz , zda bude k mani povozeni v techto vozech...... a z jejich ust - samozrejme bude
Klakson píše:polygon nebude?? to jsem nějak přehlídl, co bude místo toho???
mam jeste nejake dve mista rozjednane ,nebot mi na tom stoji i naplanovani cele spanilky takze cekam na telefonat... polygon me mrzi , ale na nem to nestoji
GeorgosAc píše:Jinak dneska mi byly prislybeny tyto vozy - 335 biturbo , 1er od Kellenersu a mozna prijde i kouzelnik - ///M3 GTR zavodni , prijede pan Odehnal co ma na starost KELLENERS pro ČR.
Tak to vypadá zajímavě...Snad se zadaří...Dobrá práce...
Jo někde sem viděl rozpis akcí na každej den (takovej harmonogram co se bude dít), ale ted to nikde nemůžu najít. Existuje něco nebo už je to smazané a čeká se ještě na vyladění programu a pak se zveřejní?
GeorgosAc píše:Tak a samozrejme z me huby padl dotaz , zda bude k mani povozeni v techto vozech...... a z jejich ust - samozrejme bude
je mi jasny ze zajem bude veliky...jestli se bude delat nejaky poradnik, smele se hlasim....
skvela pracicka rizku...
je jasny , ze vsichni si asi prdel nesvezou , nebot casove to neni realne ale i tak udelame snad maximum.. ja osobne se tesim na tu GTR , prijezdovou cestu si snad upravime , jinak vyjedeme za obec