pavouk píše:.... jsem zase zažil pořádnou dávku standy
..
Já myslel že noc s pavoukem vyhrál 100rm a ty tady píšeš o nějaký dávce od Standy...

pavouk píše:Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
I kdyz to tak mozna nevypadalo tak z hlavni vyhry mam obrovskou radost, ale zpivani pred lidma je moje nocni mura![]()
![]()
Ach jo to je ostuda
To není žádná ostuda![]()
Jsi odvážná - a to tam všichni ocenili![]()
pavouk píše:Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
I kdyz to tak mozna nevypadalo tak z hlavni vyhry mam obrovskou radost, ale zpivani pred lidma je moje nocni mura![]()
![]()
Ach jo to je ostuda
To není žádná ostuda![]()
Jsi odvážná - a to tam všichni ocenili![]()
Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
![]()
Ach jo to je ostuda
pavouk píše:Pyron píše:pavouk píše:.... jsem zase zažil pořádnou dávku standy
..
Já myslel že noc s pavoukem vyhrál 100rm a ty tady píšeš o nějaký dávce od Standy...
Tak takhle jsem si (usr--al) ve společnosti poprvé
GeorgosAc píše:pavouk píše:Pyron píše:[quote="pavouk"].... jsem zase zažil pořádnou dávku standy
..
pavouk píše:GeorgosAc píše:pavouk píše:[quote="Pyron"][quote="pavouk"].... jsem zase zažil pořádnou dávku standy
..