George_D píše:Taky jsem chlast poklidnil to je v poho, ale s cígama je fakt problém sakra, ale už jsem spadnul ze 2 krabek na jednu, ještě trošku a budu na svymAle je fakt, že teprv dneska se začínam cítit tak nějak normálně v pořádku
GeorgosAc píše:No , MArek IS dojel a vybehl rychlosti blesku , otviral dvere a vetral.. kouř mu šel odevsad![]()
![]()
![]()
Jinak asi nejvice je mi lito MEdi , nebot blokoval zatacku ,,TOČ TO,, a nevedel co jej ceka a ma od ,,točení,, dirky v laku na sve lestence , vcera mi to rikal , ale vzal to docela sportovne , zapomel jsem ho upozornit co jej navrchu ceka
pavouk píše:GeorgosAc píše:No , MArek IS dojel a vybehl rychlosti blesku , otviral dvere a vetral.. kouř mu šel odevsad![]()
![]()
![]()
Jinak asi nejvice je mi lito MEdi , nebot blokoval zatacku ,,TOČ TO,, a nevedel co jej ceka a ma od ,,točení,, dirky v laku na sve lestence , vcera mi to rikal , ale vzal to docela sportovne , zapomel jsem ho upozornit co jej navrchu ceka
Bohužel jsem stál vedle něj a jsem na tom úplně stejně![]()
Ale to se nedá nic dělat příště budem chytřejší
alp píše:LOPOLO píše:pavouk píše:[quote="corradak"]Je to naše malá pička co byla včera na pivuPrý musí držet krok i po Mordě a postupně ubírat,aby se vrátil do normálu:lol:
![]()
![]()
Také to tak dělám![]()
I ja .. propracoval sem se uz pouze k lahvince na den a hodlam to dal snizovat .. s cigaretama je to zatim horsi ...
Hyri píše:alp píše:LOPOLO píše:[quote="pavouk"][quote="corradak"]Je to naše malá pička co byla včera na pivuPrý musí držet krok i po Mordě a postupně ubírat,aby se vrátil do normálu:lol:
![]()
![]()
Také to tak dělám![]()
I ja .. propracoval sem se uz pouze k lahvince na den a hodlam to dal snizovat .. s cigaretama je to zatim horsi ...