Akce nám skončila , já se již lehce aklimatizoval a dostávám se pomalu k tomu nejdůležitějšímu co jsem jeste chtel uělat.
Každopádně , než odjedu na dovolenou..........
Mluvím ted jen za sebe - me se ///MORDSESSION II. edition velice libil a to po všech stránkach.
a za to , že to mohlo byt jake to bylo a hlavne ze to cele dopadlo tak jak to dopadlo bych chtel velice vřele poděkovat těmto firmám a členům BMWKLUB Česká republika o.s.

za firmy a spolecnosti děkuji za podporu a spolupráci :
BMW AG
BMW HORIMEX CARS OLOMOUC
KELLENERS SPORT
MIKEL autodoprava
Marek Ryšavý MINITRANS
AXON SYSTEMS
TUNING MAGAZINE
BMW STYLE
BMWKLUB Česká Republika o.s.
a hotelu ROZPITÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ze to přežil

za členy a kamarády bych chtěl sklonit poklonu a poděkovat :
RuDoShovi
Míši - opravdu bez tebe bych to tam asi nezvladl

Alpovi
Dargonovi
PAvoukovi
Skautíkovi
Pivsonovi
T.O.M.ovi
Xsunovi
Gregovi
100RM and Fish
CAstrovi
Davemu
MArkovi IS
JAwakovi
Bretajunovi
Speedymu
Bergosovi
SpokymuKT
Matalovi
Fikopovi
Tiranovi
JFK
Georgemu_D
Patrasovi
Schumacherovi
Lucii ( Tomas8409 g )
Maldovi
snad jsem na nikoho nezapoměl

a samozřejme dekuji vsem zucstnenym jeste touto formou , nebot ze ///MORD byl takovy jaký byl , je zasluha hlavne vas vsech.
protoze at se sraz bude jmenovat jakkoli , tak je to vzdy a jenom o lidech a me bylo cti udelat sraz pro vas pro vsechny co jste tam byli a za to vám vsem moc dekuji , protoze mam mezi vámi velice blizkych pratel a to se pak dela s oto vetsi radosti !
To jsem vam chtel rici zive , ale bohuzel tim skandovanim jste me totalne odvarili az se za to

Specialni poděkování bych chtěl dát JARAXOVI za to ze byl pro me nejvetsim prekvapenim ///MORDSESSIONu a to tim , ze mi ze svych zdroju predal darek za celorocni snahu a od nej jsem to opravdu vubec necekal.... Takze jeste jednou JAro , dekuji moc , a ani se mi to nechce vytahovat at se to neponici.
a díky klukum z BMW KLUBU Slovakia za svou ucast , i kdyz meli problemy s auty , presto dojeli aspon na jeden den

A me nejvetso podekovani posilam 100RMovi , Fish , Miši , Alpovi a ostatním co se spolupodíleli na pisníčce ///MORD je náš
tohle pro me jeste nikdo nikdy neudelal a je to vec , kterou si sebou v hlave a srdci vemu az do hrobu a zo vam moc dekuji !!!!!!!
Doufám , ze si vzdy kdyz se podivate na ///MORDLIST si vzpomenete na partu kamaradu se kteryma jste stravili 4 , nekteri5 dni dle mne naproste POHODY!!!!!!
Tak a na zaver , neusnu na vavrinech a budu v hlave vymyslet at dalsi ///MORD ( ne 2008) vas skutecne nencha ani na minutu klidnyma.
Řízkova RuDoShova a Pavoukova pomsta vás nemine

od soboty se budu rochnit 14 dni a na to se vážně těším

Tot vse a jeste jednou posilám velké díky výše JMENOVANYM a doufám že jim tady všichni poděkujete pokud jste byli spokojeni
DĚKUJI
Váš Řízek