DrakeRK Chlape ,Tebe uvidim rad ,jen si musim doplnit povinou vybavu ,abych to u Tebe nemel drahy Doufam ,ze jedes na BIG ,mas u mne jeste nejake to pivo
DoctorX píše::arrow: DrakeRK Chlape ,Tebe uvidim rad ,jen si musim doplnit povinou vybavu ,abych to u Tebe nemel drahy Doufam ,ze jedes na BIG ,mas u mne jeste nejake to pivo
DoctorX píše::arrow: DrakeRK Chlape ,Tebe uvidim rad ,jen si musim doplnit povinou vybavu ,abych to u Tebe nemel drahy Doufam ,ze jedes na BIG ,mas u mne jeste nejake to pivo
Taky musíš všechno prásknout co? JJ, taky tě rád uvidím! S BIG BMW se mi to kapku komplikuje! Z pátka na sobotu mám noční a v sobotu od 2 mám být na svatbě, ale tu svatbu zruším! Sice to bude asi dost těžký, ale snad to nějak dopadne, případně bych dorazill až v sobotu odpoledne a zůstal až do neděle!
Taky musíš všechno prásknout co? JJ, taky tě rád uvidím! S BIG BMW se mi to kapku komplikuje! Z pátka na sobotu mám noční a v sobotu od 2 mám být na svatbě, ale tu svatbu zruším! Sice to bude asi dost těžký, ale snad to nějak dopadne, případně bych dorazill až v sobotu odpoledne!
Prihlas se mi jestli dorazis. Chci se na neco zeptat.
Na regionálek jedu na 1000%. Sice jdu od 19 na noc, ale to mě neodradí! Na BIG BMW zatím netuším. Nebo můžeme dát individuelně sraz třeba teď o víkendu někde v HK
DrakeRK píše:Na regionálek jedu na 1000%. Sice jdu od 19 na noc, ale to mě neodradí! Na BIG BMW zatím netuším. Nebo můžeme dát individuelně sraz třeba teď o víkendu někde v HK