Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výlet na Bezděz - SOBOTA 28.7.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
100RM

#21 Příspěvek od 100RM »

Mne osobne sa ta cesta spatky pacila ovela viac ako cesta tam ;-) Ale sto ludi sto chuti. Btw, ty si tiez nesklamal, aby ty si nepindal ...
7er. True definition of luxury. Yours.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od DC Výkonná rada »

tak už sme doma z tohodle vejletu - dojmy trosku rozporuplné, sice se nás sjelo dost hodně (kromě mě ještě Kenny, Marty87, Trhyy, Matyas, Rendis, Speedy, Alp a Misa, Leni a Castro, 100RM a Corradak, ale mělo to nějaké mouchy.

Vydali sme se k Bezdězu a cestou tam sme potkali hlídku policistů, kteří si vybrali jednu stopku na železničním přejezdu a tam vybírali - já jí bohužel pomalinku projel a tak sem byl jejich :-/ Samozřejmě za pokutu a moc sem se snažil abych nedostal bodíky, což se podařilo nakonec.

Inu jelo se dál na Bezděz, kde nás přívitalo leda skoroplné parkoviště za 40kč, což se nám nechtělo dávat když sme nechtěli šplhat nahoru, tak sme se obrátili a jeli vybrat hospu pro pár hladových jezdců :-)

Po zaparkování se strhl lijavec, tak půlka z výpravy čekala v autech a druhá část zdrhala do hospy. Po lijavci se nás pár sebralo a místo pokecu v hospě sme zvolili cestu dál na hrad Houska. Jel sem já, Marty87, Matyas a Kenny.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Více fotek ze spanilky snad dodá Míša ;-)

těším se napříště :wink:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Misa Moderátor
Moderátor

#23 Příspěvek od Misa Moderátor »

Pár postřehů z mého foťáku ...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Více zde :arrow: http://www.bmwklub.cz/misa/bezdez
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Odpovědět