Předkověď Kralupy nad Vltavou : Prší, prší jen se leje Já mám svojí Perličku naleštěnou v garáži pod plachtou a vůbec se mi s ní do těch sraček nechce vyjíždět Zas budu mít nejšpinavější auto Ale stále věřím ,že se vše v dobré obrátí a slunce rozáří můj křivozubí úsměv
pavouk píše:Předkověď Kralupy nad Vltavou : Prší, prší jen se leje Já mám svojí Perličku naleštěnou v garáži pod plachtou a vůbec se mi s ní do těch sraček nechce vyjíždět Zas budu mít nejšpinavější auto Ale stále věřím ,že se vše v dobré obrátí a slunce rozáří můj křivozubí úsměv
Jo jo tak nějak chudák autíčko Příště na to kašlu,takové práce a za chvilku je po ní.
pavouk píše:Předkověď Kralupy nad Vltavou : Prší, prší jen se leje Já mám svojí Perličku naleštěnou v garáži pod plachtou a vůbec se mi s ní do těch sraček nechce vyjíždět Zas budu mít nejšpinavější auto Ale stále věřím ,že se vše v dobré obrátí a slunce rozáří můj křivozubí úsměv
Jo jo tak nějak chudák autíčko Příště na to kašlu,takové práce a za chvilku je po ní.
Jenže když se na to vyprdnu - tak bude určitě krásně a každý se bude divit proč jsem to já prase neumyl
Jenže když se na to vyprdnu - tak bude určitě krásně a každý se bude divit proč jsem to já prase neumyl
No tak řekneš, že jsi byl ožralej a vypadalo to čistý Každej Ti uvěří.
corradak píše:[quote="pavouk"]Předkověď Kralupy nad Vltavou : Prší, prší jen se leje Já mám svojí Perličku naleštěnou v garáži pod plachtou a vůbec se mi s ní do těch sraček nechce vyjíždět Zas budu mít nejšpinavější auto Ale stále věřím ,že se vše v dobré obrátí a slunce rozáří můj křivozubí úsměv
No tak řekneš, že jsi byl ožralej a vypadalo to čistý Každej Ti uvěří.[/quote]