Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - poděkování organizátorum

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To Alp... ja po ty ranwei jel taky , ale drzel jsem se kraje ( spise sjem se tam otacel , kvuli snizeni )....... ale prej tam i sprintovali.......

ad neporadek ,
za sebe musim rict , ze jsem uklidil velice malo , ale aspon jsem veci nahazel do pytle ( ale zase zadnej neodvezl....... :? )

takze se timto omlouvam a pristi akci uklidim celou sam za trest ( ale ///MORD 01 sem zase uklizel rano cely sam :lol: :lol: :lol: )

s penezma za benzin na elektriku mas pravdu a nejenom to........

dekuji za prekvapeni v podobe fekalii v nocniku , ale tak jsem byl vypity ,
ze jsem zapominal na vse.... i stativ jsem tam nechal.......

a diky vsem ktere jsem cekal a videl , byly jste kazdopadne bozi vsichni...

a vsem co staveli , chystali a hlavne pak uklizeli , naopak nedekuji ĺidem , kteri tam udajne neco ukradli a kteri jak psal Alp nepochopili , ze vse co se tam navezlo , neco stalo ........

tak seeyou preiste 8)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Lukáš »

JInak řízku, bordel příště nemusíš odvážet, stačí ho zanechat v pytli......

Svoz se provádí v neděli, kluci přijedou s vlekem, naháže se to na něj, a nekam to dovažej....
martin33
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od martin33 »

Taky bych chtěl za nás poděkovat byla to naše první akce a fakt super i když jsme tam byli jen chvíli. Příští rok už se snad budou prckovi sprinty líbit :lol: Akorát škoda že jsme tam nikoho neznali :lol: Tak ještě jednou díky a příští rok zas :lol: :lol:
Wickerman

#24 Příspěvek od Wickerman »

Souhlasím ve všem s ***ALPEM***!!!
Ja osobne jsem se tesil na kotlítky a taky ze nemeli chybu-uzasny žrááádlo!!! :twisted: , a hlavne,Stan+BMW+gril to je kurna trio pri kterym chutna nejlip!
A souhlasim hlavne s tim,ohledne ty runway,proste vzdycky se najdou lidi ktery si nevazej toho,co pro ne nekdo usporada,a musej delat pitschoviny kvuly kterej nejen jim hrozi vystehovani ze srazu ale ze celej organizatorskej team by s toho mel akorad pruser!!!A to prece nikdo nechce nebo jo???At si ty lidi uvedomej co to da prace usporadat takovouhle akci,a nejlip by bylo aby se pripojili do rad organizatoru a meli vsechny ucastniky srazu na svejch zadech,myslim ze by je presel smich!!!Nerikam ze jsem nekdy delal takovouhle MEGA akci,ale stacilo me kdyz jsem organizoval akci pro 55 ucastniku zavodu-a taky to nebyla zadna prdel!!!A to je jenom male procento z toho co tyhle lidi dokazali!!!Zaridit socialni zarizeni,jidlo,piti tedka nejakej harmonogram atd. atd. a pro me jsou organizatori teto akce proste BORCI kterym patri velkej DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!
:respect: :wink:
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Scooter »

výborná akcička a moc díky organizátorům
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
dargon

#26 Příspěvek od dargon »

taky bych chtel podekovat organizatorum akce byla super, chtel bych podekovat za fajn koutek bmwklubu ve kterem se mi travilo fajn cas s fajn lidickama

spanilka a cela akce byla fajne :wink:

:!: ale....trosku vic me mrzi chovani nekrerych lidi kteri neumi chlastat a pak se neumi chovat , uz sem to poznal na mordu a tento sraz me v to utvrdil.viz jarax ktery mi sedal na kapotu tak marek-is ktery mi lepil nalepku ktera nesla sundat a byl otravne vlezli s hloupimy narazky.nechapu jak si nekdo muze tak ponizit a sahat na cizi auto :idea:

pak me mrzi ze nekteri odjeli bez rozlouceni a ti co napred chteli grilovat pak jeli doprde na obed. ti co odjeli bez paceni elekriky atd. alp me predbel...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

dargon píše:

pak me mrzi ze nekteri odjeli bez rozlouceni a ti co napred chteli grilovat pak jeli doprde na obed. ti co odjeli bez paceni elekriky atd. alp me predbel...

Tak Luki , vazim si ze jsi to masal nalozil a dovezl , ALE

nikde si nerekl , nepsal a nic podobneho ze jej mas na sobotni poledne...
ja osobne jsem pocital zze se bude grilovat v patek vecer ,takze hlad sklidnil u ostatnich aspon baworakovej svyma 2kg kureciho......

kdyby jsi aspon rekl , ze budes grilovat na obed , ale nikdo nic nevedel a ja jel na obed , nebot uz sem hlady po tak brutalni opici chcipal :?

k rozlouceni se - pisu to nebot mi psalo hodne lidi jak sms tak na ICQ , ze jsem se s nimi nerozoucil.....

obehat stovku znamych na takove plose a s kazdym se loucit je takrka nemozne a to je stejne nejen u me urcite , takze ze se nekdo nerozloucil s jednotlivcem a odjel , preci neznamena ze je nevychovany.... :)

a nejaka ku.. mi strcila do vyfuku plechovku od ENERGY drinku a udelal si z meho kombika lavičku....... :mad:

A na zaver ti MOC DEKUJI ze jsi mi vzal zapomenuty stativ
Marek-is

#28 Příspěvek od Marek-is »

hele dargone neni ti ani trochu blbe tu psat o me takove sracky,se sakramensky rychle spamatuj a nejdriv si zjisti kdo ti tam co vubec lepil a nehazej spinu na me..ja se toho tveho udejneho majetku ani nedotkl za celej sraz!!!!!!
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od JaraX »

ono s tou elektrikou a placeni našeho rezerve to taky neni lehky, tim se nechci nikoho zastavat, logicky když si něco vezmu tak za to zaplatím nebo to nějak pořeším to stejny s pracou a tak, neměl jsem problém dát prachy řízkovi za to co tam zařidili ani Míše za elektriku i když jsem si nevzal ani kousek masa, jediny co sem spotřeboval byla štáva na nabiti baterky do fotaku, to bude mít jinou spotřebu jak Xbox :D ale to vubec neřeším, jsem rád že to bylo tak dobře zorganizovany a za ty prachy docela malina, jen to chtělo větši informovanost trochu, takže příště kdyby na něco takovyho zapoměl tak se připomente, jde o to že možna někdo elektriku nevyužival a proto neplatil ale počitalo se to rovnym dilem takže třeba mu to stačilo připomenout,
Diesel

#30 Příspěvek od Diesel »

Moc fajn akce. Příjemně strávený víkend. Moc díky a těším se na příští rok!! :potlesk: :respect:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od JaraX »

dargon píše:taky bych chtel podekovat organizatorum akce byla super, chtel bych podekovat za fajn koutek bmwklubu ve kterem se mi travilo fajn cas s fajn lidickama

spanilka a cela akce byla fajne :wink:

:!: ale....trosku vic me mrzi chovani nekrerych lidi kteri neumi chlastat a pak se neumi chovat , uz sem to poznal na mordu a tento sraz me v to utvrdil.viz jarax ktery mi sedal na kapotu tak marek-is ktery mi lepil nalepku ktera nesla sundat a byl otravne vlezli s hloupimy narazky.nechapu jak si nekdo muze tak ponizit a sahat na cizi auto :idea:

k tomu sem se ti vyjadřil do sz ale klidně to sem postni.
Martinéz

#32 Příspěvek od Martinéz »

ja se zucastnil tak napul.. zaprve jsem neplanovane strojil interier, abych nejak v rozumnym stavu prijel, cili prijezd v 11, pak do 1 popijeni s kamosema a staveni stanu a zbytek casu spise venovani se me slecne.. cili trosku nezucastnenost. Ale DCmu a jeho organizacnimu tymu se hluboce klanim, povedlo se mu v komunite BMW to co nikdy nikomu v CR a to na jednicku.. opravdu sikovny a schopny clovek, o srdci na pravem miste nemluvim.. skvele ceny vseho, skvela organizace. Jen spanilka byla trochu nepodchycena, ale tolik aut tezko dirigovat.. preji hodne sily do prostich rocniku..

btw odpadky jsme narvali do igelitky a nechali tam. Kufr jsme meli oba narvany a v interieru to proste nejak neslo.. :oops: mel jsem odted vycitky..
kavanda

#33 Příspěvek od kavanda »

Byla to super akce a organizátorům mé velké díky.
Odpadky jsem vezl ve vyfasovaném igeliťáku až do Lanškrouna,ať z toho tady taky něco maj.
Nechápu tedy lidi kteří u vjezdu ten pytel vyfasujou a pak tam bordel nechaj - naprostá bezohlednost.

Co mě mrzí - čekali jsme (jako nováčci),že vyfasujem alespoň nálepky klubu.Ale bohužel. :wink:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od DC Výkonná rada »

co se týče odpadků, tak důležité bylo hlavně nenechat ten svinčík přímo na ploše letiště jen tak, ale aspoň v pytlích, které sme pak odváželi - s tím se počítalo, takže nikdo kdo po sobě uklidil do pytle a nechal ho tam nemusí mít výčitky ;-)

co se týče nálepek - srazovejch nálepek bylo připraveno 400, leč přijelo 477 BMW, tak se bohužel na každého nedostalo :-/

a klubový nálepky BMW klubu jsou v kompetenci přímo klubu, takže ty sme neměli
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
corradak

#35 Příspěvek od corradak »

Vynikající akce. :P Díky všem organizátorům za super víkend. :potlesk: S tím uklízením se taky omlouvám,bohužel jsem musel do práce.Ráno jsme něco uklidili,ale nebyl toho takový ranec jako večer.Jinak nebýt IKE a Medvídka tak nevím kdo by nám večer pomohl grilovat to maso,díky kluci :lol:
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Marty_ »

Jojo bylo to super, jako Free priste uz od patku:)
ale ta mala bila vec co jsem chytl na sprintu byla fakt nejaka divna..:D
http://www.youtube.com/watch?v=Jr7uxVVtrFY
zero

#37 Příspěvek od zero »

Taky přidám děkovačku za Hradec, jen ta spanilka a velkej kruháč v Turnově - to se stalo pro hodně lidí osudové - tam se to rozdělilo do hodně jinejch směrů, ještě dobře, že kolona, které jsme se drželi uhla směr Hradec.. :lol: Mrzí, mě, že jsem nepotkal někoho kdo by mi řekl, kde si vyzvednou klubovou kartu, ale to je asi moje blbost, já jsem tam tak vůbec pořád někoho hledal.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od JaraX »

chci se zastat organizátorů co se týče spanilky, sice by itenerář bodl ale co se týče skupinky co pak dojela zbytek aut, tak sme s Leni vyjížděli docela pozdě po tom co už spanilka jela a jelí jsme v koloně poslední, při odjezdu z letiště sem na letišti postřech ještě dost lidi co si v pohdoě kecalo a nikam se nechystali tak sem si řikal že asi spanilku nejedou a pak nás museli hledat, příště zkuste vyjet v čas.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od George_D »

Už jsem jednou děkoval, ale tak ještě tady Díky DC a bando, co jste na tom makali, bylo to super, líbilo se mi tam stejně jako loni, možná malinko víc :wink:

Alp+Miša : No s tim kdo odjíždí poslední, bych neřval. Jsem se ráno vzbudil vedle Pavouka, vyndal hlavu ze stanu a vy už nikde :-D Ale jinak super support s plátnem, elektrikou (zalohu jsem pro jistotu stejně vzal a hodila se), focenim, prostě všim. Poplatek mi problem nedělal, Pavouk mě zasoboval pivem furt

GeorgeAC: nasrals mě kámo, žes neřekl ani ahoj :twisted: si tě najdu přístě, ale díky za nálepku, udělala mi velkou radost a 328 sluší

Pavouk: No comment, bylo to fajn, domluvime akci :twisted:

Leni, Fikux, Newmik - diky za delší společnost :lol: :wink:

Malda: kam jsi se ztratil NEGRE :!: :!: :twisted:

....jo a abych nezapoměl 100RMe ty jsi taky piča, žes odjel dřiv, ale chápu tě :lol:

A ještě děkuji i všem co ráno pomohli uklidit a sbalit stany, myslim že bordel jsme tam nenechali a vše bylo na hromadě. To samé i při příjezdu v pátek.
A díky všem co jsem potkal, pokecal a viděl, bylo to SUPER :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
xsun
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od xsun »

sakris, vypada ze byl supr srazik .. no ale z USA je to bohuzel trocha z ruky, tak snad pristi rok ... :wink:
Odpovědět