Wickerman píše:Tak tomuhle rikam sraz!!!Nadherny pocasi a mrte aut a bylo to fakt paradni!!!A co se tyce Spanilky,tak takovejhle kolaps co jsme udělali v tom městě (Turnov myslím),konkrétně na tom velkým kruhaku tak tomu říkam hukot jako,byl to hard-core Moc Vám pořadatelům děkujem za takovouhle akci a těšíme se na další!!!
Jasnyyyyyyyyyyyyyyyy tenhle kruhak myslim no to je jako masakr!!!Je fakt pravda ze nektery lidi se uz tedka hrozej,a stojej jim vlasy na hlavach s toho,jestli se to bude opakovat? A to at si teda pisou za usi ze bude,ale prijede nas jednou tolik
Super akce, nádherný počasí, spanilka taky v poho až na to, že sme se roztrhali a na to že nám na tom vraku, kterým sme přijeli odešli brzdy. Byli sme tam jen zvrakovanou 316i E36 protože na mojí E34 odešel diferák, ale stejně sme si to užili a na RZ šestnáctka řvala jak kdyby jela 200. Prostě supr akce, už se těším na příští rok. Velké díky organizátorům!
Akce naprosto super ,všem organizatorům obrovský dík. Počasí bomba a spanilka naprostý ,ale bombastický chaos ,moc se líbilo ,klidně bych si dal repete.
Až stáhnu video co sem natočil, tak ho sem dám. Je to 1,5 h, někerý auta, sprinty, drifty, a odjezd na spanilku (bohužel nemám všechny auta, chyběli mi 2 minuty kazety) (taky ste mohli jet rychleji) Laughing
Super Akce -vyjma spanilky "mohli jsme se alespon dozvedet trasu a kdyz ne trasu tak směr (cíl obratu z5)" ikdyz ja jsem se utrhl z cca 150ti vozy tak i to bylo coool
Psal jsem ze by to spis mela byt akce u tradu cech nez na morave a okloli pocet ucastniku mluvi za fse danke...
Bomba akce Ale kdyz jsem v sobotu vecer zaparkoval v tu dobu uz prazdnem Turnove a sel si dat neco k jidlu, tak jsem nemel moc klidu jestli mi to nekdo neobjede aspon klicem... ale Turnovsti se ukazali jako zapaleni pro vec - kara prezila bez uhony a jidlo taky nikdo neotravil
Mno ja jsem spokojenej, prvni v RZ s naskokem 2s na druhyho a na sprintu ctvrtej o 0,05s za Speedym... Ale co vim tak speedy mel poharek za prvni misto a mel byt druhej za Ježou...
Lukas H. píše:Mno ja jsem spokojenej, prvni v RZ s naskokem 2s na druhyho a na sprintu ctvrtej o 0,05s za Speedym... Ale co vim tak speedy mel poharek za prvni misto a mel byt druhej za Ježou...
No, ale co jsi z tý tašky musel vyházet, aby doletěla první