Tak protože se k tomu Doemixxx nemá, tak vyhlašuju hlasováni. Chcete na klasicky na Čerňák a pak do Mondiho nebo přesun do Kunratic a pak do te restaurace co ji tady vychvaluje?
Já nejedu, nemám čím. Nefunguje mi klima, nefunguje regulace teploty, nefunguje ukazatel paliva, teda spíš plovák. Takže mám auto v servisu a asi to ve čtvrtek nebude.
Pre mna bol daleko aj Cernak aj Dzban, takze pre zmenu Kunratice vitam. Stalo by ale za uvazenie, ci je vobec potrebne sa trepat na Cernak, ked kazdy aj tak dava prednost pokecu a zradlu hned. Takze moj verdikt: na Cernak ani na Dzban rozhodne nejdem, jedine Kunratice. Chce to trosku zmenu.
jumper píše:Já nejedu, nemám čím. Nefunguje mi klima, nefunguje regulace teploty, nefunguje ukazatel paliva, teda spíš plovák. Takže mám auto v servisu a asi to ve čtvrtek nebude.
Tak já tě vyzvednu!!! Mám tě nabrat v práci nebo doma???
100RM píše:Pre mna bol daleko aj Cernak aj Dzban, takze pre zmenu Kunratice vitam. Stalo by ale za uvazenie, ci je vobec potrebne sa trepat na Cernak, ked kazdy aj tak dava prednost pokecu a zradlu hned. Takze moj verdikt: na Cernak ani na Dzban rozhodne nejdem, jedine Kunratice. Chce to trosku zmenu.
Cernak je tradice a prijede tam i par lidi co na forum vubec neleze, takze bych to nerusil.
jumper píše:Já nejedu, nemám čím. Nefunguje mi klima, nefunguje regulace teploty, nefunguje ukazatel paliva, teda spíš plovák. Takže mám auto v servisu a asi to ve čtvrtek nebude.
Tak já tě vyzvednu!!! Mám tě nabrat v práci nebo doma???
To by bylo good. Já ti zejtra písnu na foun. Teď mi volal ten chlápek že možná ve čtvrtek večer by to měl hotový.
Ou maj gad! Ja jsem se upsal,ze pojedu vyzvednout znamyho na letiste vecer.. A ja uz se tesil,ze poznam par lidi z klubu.. Jinak neni divny,ze uz pred tydnem jsem poslal money a porad nemam na foru clenstvi?
Atilak píše:Ou maj gad! Ja jsem se upsal,ze pojedu vyzvednout znamyho na letiste vecer.. A ja uz se tesil,ze poznam par lidi z klubu.. Jinak neni divny,ze uz pred tydnem jsem poslal money a porad nemam na foru clenstvi?
Hehe, ja jedu taky na letiste. Na jedenactou vecer.
Atilak píše:Ou maj gad! Ja jsem se upsal,ze pojedu vyzvednout znamyho na letiste vecer.. A ja uz se tesil,ze poznam par lidi z klubu.. Jinak neni divny,ze uz pred tydnem jsem poslal money a porad nemam na foru clenstvi?
Hehe, ja jedu taky na letiste. Na jedenactou vecer.
Jenze ja uz v pul osmy tam musim byt... A ani na Cernak prijet nemuzu, protoze jsem si domluvil klienta na odpoledne, protoze jsem vedel,ze stejne jedu na Ruzyn.. Proste nekdy priste, jak casto vlastne delate sraz v Praze?
Atilak píše: Jenze ja uz v pul osmy tam musim byt... A ani na Cernak prijet nemuzu, protoze jsem si domluvil klienta na odpoledne, protoze jsem vedel,ze stejne jedu na Ruzyn.. Proste nekdy priste, jak casto vlastne delate sraz v Praze?