ja zato nemuzu kurva ze mi vzal dovolenou, kvuli tomu ze dve vyhodil kokot, co mam kurna asi delat, zaridit se nemuzu tak vite co, kaslu na to, budu tam v patek a kdyz nekdo dojede budu rada kdyz ne, pokecam s kamosem co tam bydli a pojedu domu, mrzi me to, ale proste to jinak nedam.
Michall píše:Já osobně bych byl taky pro pátek,ale přijedu i ve čtvrtek.Jenže v pátek ještě do práce.Takhle by to byl pěkný začátek víkendu,jelikož chci jet v sobotu do Milovic,tak už bych jel asi rovnou v pátek večer z Velvar.
Co se to má vlastně dít? Na první stránce jsem se dozvěděl jen čas a datum, pak jsem vydržel do čtvrtý nebo pátý, kde byly samý řeči mimo a nechce se mi číst dalších osm stránek toho samého. Možná bych se taky ukázal.
_peper píše:Co se to má vlastně dít? Na první stránce jsem se dozvěděl jen čas a datum, pak jsem vydržel do čtvrtý nebo pátý, kde byly samý řeči mimo a nechce se mi číst dalších osm stránek toho samého. Možná bych se taky ukázal.
_peper píše:Co se to má vlastně dít? Na první stránce jsem se dozvěděl jen čas a datum, pak jsem vydržel do čtvrtý nebo pátý, kde byly samý řeči mimo a nechce se mi číst dalších osm stránek toho samého. Možná bych se taky ukázal.
Nevim, co by se melo dit proste srazek lidi s BMW
Ok, místo tedy někde na námku. Pokud mi to vyjde a dorazím včas z práce, přijedu se podívat.
Nevim, co by se melo dit proste srazek lidi s BMW
Ok, místo tedy někde na námku. Pokud mi to vyjde a dorazím včas z práce, přijedu se podívat.
Nooo dvou denni to asi byt nemelo, ale ja muzu jen v patek, tak jsem to zkousela prehodit, bohuzel nekomu se to nehodi, takze jede ve ctvrtek, nekdo prijede i v patek i ve ctvrtek a ja jen v patek
Aha a nechtlo by se ti udělat tkový malý přehled kdo přijede v pátek a kdo ve čtvrtek? Mě by se ten pátek líbil taky víc, vzal bych přítulkyni a jeli bysme se projet do Velvar