BOHHy píše:Byt to vikend nebo patek tak to dam .. takhle na par hodinek se mi to nelibi. Tak si to uzijte bejci a .... bejkova
Stejne bys neprijel ja uz Te znam a je to i v patek, tak nech reci a cekam Te,..
angel_1 píše:BOHHy píše:Byt to vikend nebo patek tak to dam .. takhle na par hodinek se mi to nelibi. Tak si to uzijte bejci a .... bejkova
Stejne bys neprijel ja uz Te znam a je to i v patek, tak nech reci a cekam Te,..
BOHHy píše:angel_1 píše:BOHHy píše:Byt to vikend nebo patek tak to dam .. takhle na par hodinek se mi to nelibi. Tak si to uzijte bejci a .... bejkova
Jo ty me znas ?) .. no hele jestli se dohodneme na patek tak se nebranim .. na co specialniho me nalakas andilku ?
castro píše:jééé, to zas dopadne"Zasekla jsem se u čalouníka, dnes už to nestihnu, odkládáme na sobotu"
![]()
nevim jestli přijedu, mam vyrvaný silentbloky na motoru a nechci aby mi vypad motor![]()
angel_1 píše:castro píše:jééé, to zas dopadne"Zasekla jsem se u čalouníka, dnes už to nestihnu, odkládáme na sobotu"
![]()
nevim jestli přijedu, mam vyrvaný silentbloky na motoru a nechci aby mi vypad motor![]()
Tak ja dorazim i kdybych mela jit pesky,, ale calounik to ma hotovy ve stredu, ja si pro to jen v patek zajedu
Takze dorazim urco... nebojte seee..
Castro: to nemuzes s nekym trebas, dala bych Ti ty veci na to lesteni?
angel_1 píše:Angel nelesti:-) Ale v patek rada pokeca:-) a muzete mi pomoct vybrat barvicku na auticko:-)
George_D píše:angel_1 píše:Angel nelesti:-) Ale v patek rada pokeca:-) a muzete mi pomoct vybrat barvicku na auticko:-)
Hele, když jsi to takhle posrala a přijedeš teda v pátek, co mohu čekat jako omluvu??? Přeleštění nových zadních sedaček v tvé slečně???![]()
![]()
![]()
angel_1 píše:George_D píše:angel_1 píše:Angel nelesti:-) Ale v patek rada pokeca:-) a muzete mi pomoct vybrat barvicku na auticko:-)
Hele, když jsi to takhle posrala a přijedeš teda v pátek, co mohu čekat jako omluvu??? Přeleštění nových zadních sedaček v tvé slečně???![]()
![]()
![]()
Joooo tak to asi ne, ale koupim Ti cokoladu, chces