Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mimoňské války XII 24.–26. srpna 2007

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pepe

#22 Příspěvek od Pepe »

ani se nedívím, pořadatelé jako by tam nebyli, lidi tam jezdili jako prasata, když jsem odjížděl z letiště, tak jsem před dvěma debilama musel ujet daleko nastranu, jinak by mě nabořili, na spáteční cestě mě jeden zmrd se slovenskou spz schválně blokoval, jel 20 km a když jsem ho předjížděl, tak schválně zrychlil a já málem kvuli němu naboural, to jsem ale chtěl zastavit a proplesknout ho na místě. Jinak v Mimoni jsem potkal asi 5 nabouranejch vytuněných vraků, policie to tam řídila.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pepe píše:ani se nedívím, pořadatelé jako by tam nebyli, lidi tam jezdili jako prasata, když jsem odjížděl z letiště, tak jsem před dvěma debilama musel ujet daleko nastranu, jinak by mě nabořili, na spáteční cestě mě jeden zmrd se slovenskou spz schválně blokoval, jel 20 km a když jsem ho předjížděl, tak schválně zrychlil a já málem kvuli němu naboural, to jsem ale chtěl zastavit a proplesknout ho na místě. Jinak v Mimoni jsem potkal asi 5 nabouranejch vytuněných vraků, policie to tam řídila.

proto uz na ty tuzing srazy nejezdim...... :?

ale i na cestach potkavam mladochy s cerstvymi ridicaky a jak ti se predvadeji a co delaji tak to je napresdrzku......
a prej jsme my v BMW hovada ridici........
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

To je smutny ... jak samotnej fakt, ze chlastem posilnenej adolescent, ted nejspis s myslenkama na ritualni sebevrazdu, sejme pri prezentaci svy lasky k autum soukmenovcum svym plechovym alteregem nejakyho cloveka, tak i nasledna reakce votuzeru, kteri mu s pocitem spravedlivyho rozhorceni a s radosti, ze muzou demonstrovat ze jsou na spravny strane, hrde a ostentativne rozsekali auto.
Boriss23

#25 Příspěvek od Boriss23 »

...takovyhle lidi by nemeli zavirat na 2 roky...ale aspon na 10 let...vemte si ze frajirek se chtel predvest a nekomu zabil tatu a manzela.....to je sileny.....NA BIGU by se tohle nestalo...zacinam takovyhle tuzing party nenavidet........a tim ze mu nekteri zdemolovali auto uz nikomu zivot nevrati
Marek-is

#26 Příspěvek od Marek-is »

tak jsem akorat dorazil zpet domu...klasika dobrej sprint sraz...jinac jen malo chybelo aby se to same stalo aj na BigBmw,protoze ti blbci co po tme "driftovali" s e 30kama meli opravdu malo k tomu samemu... :?
Stepper
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Stepper »

...uz to neni ono, navic se mi tam podarilo tuknout s Corvettou, takze mame oba trosku votuneny narazniky :( Mimoni opravdu dekuji.
Wertheim

#28 Příspěvek od Wertheim »

John112
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od John112 »

Pěkny fotky. Si fotil ty? Jestli jo tak tak chválim. :potlesk:
castro
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od castro »

Rendis píše:Dnes bylo v rádiu,že se uvažuje o zrušení.Lidé z okolí si stěžují.

a já se jim nedivím :cool2:

edit: kua jsem se chytil na starej topic :roll: :oops:
Wertheim

#31 Příspěvek od Wertheim »

John 112: Jo, já osobně.. :wink:

Jinak mám doma už DVD z MV 12 a paráda.. Dokonce máme na dývku M3jku.. :D Celej sprint.. a že ten start stál za to.. 8)
Odpovědět