pavouk píše:To je mi jasný ,že z Prahyale z jaký
![]()
To budeš asi z Hájí ,že to tu tak hájíš![]()
![]()
Super nápadA až mě uvidíš hrát bowling tak se počůráš smíchy
George_D píše:Pavouk: Dáme nějakej srázek ve Velvarech a skouknem to![]()
Maj tam dobrej zelenej čaj a tak
A jinak už nás tam zná i majitel, když jsme odcházeli, tak zdravil už nadálku a povidal ostatním, že to jsou ty z těma Bavorákama
![]()
Modestyna píše:pavouk píše:To je mi jasný ,že z Prahyale z jaký
![]()
![]()
myslíš, že to z nás někdo bude umět perfektně? o to bude přece větší prdel![]()
nene, my jsme z Proseka... můžem prolézt net a něco najít.... když o to bude zájem
máme volnýho času strašně málo a chcem sportovat, takže pokud se srazy zvrhnou v nějakej pohyb budem jedině rádi
Modestyna píše:pavouk píše:To je mi jasný ,že z Prahyale z jaký
![]()
![]()
myslíš, že to z nás někdo bude umět perfektně? o to bude přece větší prdel![]()
nene, my jsme z Proseka... můžem prolézt net a něco najít.... když o to bude zájem
máme volnýho času strašně málo a chcem sportovat, takže pokud se srazy zvrhnou v nějakej pohyb budem jedině rádi
angel_1 píše:George_D píše:Pavouk: Dáme nějakej srázek ve Velvarech a skouknem to![]()
A jinak už nás tam zná i majitel, když jsme odcházeli, tak zdravil už nadálku a povidal ostatním, že to jsou ty z těma Bavorákama
![]()
No vidite, jsem se tam vzdy schazela s jednim s BMW z Kralup a jednim z Roudnice, tak jestli tam pojedete, pojedu takyy, kdyz budu mit cas a budete chtit me videt:-), jinaaaak v ty hospode jsme znami, meli by jsme tam obcas zavitat:-)
pavouk píše:angel_1 píše:George_D píše:Pavouk: Dáme nějakej srázek ve Velvarech a skouknem to![]()
![]()
No vidite, jsem se tam vzdy schazela s jednim s BMW z Kralup a jednim z Roudnice, tak jestli tam pojedete, pojedu takyy, kdyz budu mit cas a budete chtit me videt:-), jinaaaak v ty hospode jsme znami, meli by jsme tam obcas zavitat:-)
Jsem proco 25.10. v 17:00