Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Celostátní BMW sraz BIMMER MOTOR´S WEEKEND´08

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavel H

#21 Příspěvek od Pavel H »

Tak a je to tady :-)
Podrobne informace naleznete zde:
http://bmw.force17.net/
sejcek

#22 Příspěvek od sejcek »

Zdárek, těch 1300Kč je pouze pro platicí členy, že? Kdybych si sebou vzal mladou tak platí taky plnou cenu? Ta cena je stejná pro všechny jestli budou spát v chatce, stanu nebo v autě nebo toto je max cena a budeš teprve dělat nějaký přesný ceník? Dík
Pavel H

#23 Příspěvek od Pavel H »

sejcek píše:Zdárek, těch 1300Kč je pouze pro platicí členy, že? Kdybych si sebou vzal mladou tak platí taky plnou cenu? Ta cena je stejná pro všechny jestli budou spát v chatce, stanu nebo v autě nebo toto je max cena a budeš teprve dělat nějaký přesný ceník? Dík

Ano, 1300 je pro platici cleny. Pokud s Tebou pojede neplatici clen plati 1600. Cena ja v soucasne chvili vypocitana jako maximalni mozna. S tim, ze pocitame se snizenim, ktere vsak neni dohodnute s majiteli. Co se tyka spani ve stanech nebo v autech neni s timto pocitano. Ubytovani je v chatkach a tak to bylo i domluveno. Zadne kombinace nebudou. Nevim, zda jsi na nejakem srazu jiz byl, ale doporucuji Ti tu chatku.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Klakson »

v kolik se předpokládá ta páteční akce s ÚAMK???
Pavel H

#25 Příspěvek od Pavel H »

ÚAMK - jízda zručnosti na polygonu (čas konání: 11h - 16h)
sejcek

#26 Příspěvek od sejcek »

Pavel H píše:Ano, 1300 je pro platici cleny. Pokud s Tebou pojede neplatici clen plati 1600. Cena ja v soucasne chvili vypocitana jako maximalni mozna. S tim, ze pocitame se snizenim, ktere vsak neni dohodnute s majiteli. Co se tyka spani ve stanech nebo v autech neni s timto pocitano. Ubytovani je v chatkach a tak to bylo i domluveno. Zadne kombinace nebudou. Nevim, zda jsi na nejakem srazu jiz byl, ale doporucuji Ti tu chatku.

Takže se mladá musí přihlásit zvlášť, ne jako +Girl? Do kdy je nutné složit tu zálohu? Když ted ještě nejsem platící člen a po novém roku si to dám jako předsevzetí tak na místě dostanu slevu :) ? Na podobný chatkový sešlosti jsem ještě nebyl zatím stále jen stany 8) . Kolik je max učastníků? Nebudeš dávat někam seznam aby se vidělo kolik se muže ještě hlásit? A možnost grilovat tam snad bude ne? Dík
Pavel H

#27 Příspěvek od Pavel H »

Kapacita kempu je 200 osob. Na prihlasce je videt kolikaty jsi. Pokud se ted prihlasis a pri prijezdu se prokazes kartou, ze uz jsi clenem, tak se uplatni cena jako pro clena. Pokud se tva pritelkyne chce take ucastnit, prihlasi se zvlast. Je to kvuli statistice, abychom meli prehled. Snad v tom neni problem :-) Klidne dolu do polozky Doplnujici poznamka muze uvest, ze patri k Tobe a ja uz si to srovnam.
Pavel H

#28 Příspěvek od Pavel H »

Upozorneni:
Pokud chce jet nekdo JEN na spanilku a nechce s nami parit v kempu (coz nechapu), tak se neprihlasujte. Zabirate tim moznost pro ostatni. Stejne tak pokud nebudete s nami v kempu a chcete na nejakou akci, ktera je v prihlasce, tak na to zapomente :-) Akce jsou jen pro lidi co budou s nami v kempu.
320i
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od 320i »

CZAirwolf píše:ALE:
Temelin exkurze je zadarmo.
Polygon si plati ucastnik sam.
Motokary si plati ucastnik sam.

CO s tim do hajzlu ma spolecneho ubytovani v kempu :evil: Zvlaste, kdyz je to tak jako tak limitovano poctem lidi (anebo poctem kol).

Relativne slusne jsem se zeptal a hned jsem za prudice...no jak chcete :roll:

1/ temelin exkurze je zadarmo jen proto, ze zarizujem aby to bylo pod zastitou skoly, jestli s tim mas problem, zaridim ti to jako normalnimu cloveku, ale platit si to budes sam...
2/ polygon a motokary si platis sam, to co dostanem od sponzoru, pujde jako prispevek k tomu a pak se to rozpocita, mas-li firmu co zasponzoruje, klidne ti vyvesime reklamu a bude se pak na osobu platit min.. jinak namitkou na limit ucastniku si si predpokladam delal prdel... protoze pokud ne, popremyslim o tom, jakou mas chorobu a pak ti to hodim do SZ.... dokazes si predstavit kdyz se prihlasi 100 lidi na akci kde je 8 motokar??? a budem to pronajimat rekneme na 4-5hodin??? premejslel nez neco vypustis...
3/ kemp a ubytovani s tim dohajzlu nema nic spolecnyho ale tak nejak mi tam chybi letiste v sobotu... zarid a zaplat a neni problem, tim lip pro nas...
5/ jak uz bylo receno, je to pozvanka a ne povolavaci rozkaz...

Delame to pro to, aby jsem se sesli, pokecali, popili, pojedli... kdo chce prijet, pokecat, popit a pojist, tak prijede a nebude to z duvodu, ze si polygon platis sam, ale protoze se chce sejit s lidma... Pokud chces prijet aby si drzkoval ze tohle je drahy a tamto je zadarmo a tamto ne, tak radsi zustan doma... delame to pro to, aby sme se klubaci sesli, a delame to pro ne... to ze nekdo chce zabit jen odpoledne a chce prijet jen na uamk nebo motokary, protoze ma doma karticku bmwklubu a asi to bude za mensi cenovku nez kdyby sel sam, promin ale to je zcestny a je to presne opak toho, proc to delame...
polly1

#30 Příspěvek od polly1 »

Killca píše: kolik by to celkove delalo za vsechno vsudy co bych mel zacalit? :)

všechno je tady :!: http://bmw.force17.net

jinak moc fandim pořadatelům,těma blbejma kecama se nenechte odradit..
Killca

#31 Příspěvek od Killca »

polly1 píše:
Killca píše: kolik by to celkove delalo za vsechno vsudy co bych mel zacalit? :)

všechno je tady :!: http://bmw.force17.net
no, odpoved na citaci kterou sis vytah to je, ale dotaz byl jiny, tak jen kratce, abych v tom mel cisto :) zena se tedy pocita jako neplatici clen a mohu pouzit BMW clenstvi bratra kteremu to tu platim ale na akci jet nechce?
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Pavel H

#32 Příspěvek od Pavel H »

to Killca:
pokud Tvuj bratr kartu nevyuzije, tak nevidime s Davidem problem, aby jsi se prihlasil na jeho clenstvi. Uved tam sve udaje - jmeno, email apod, ale jeho clenske cislo. Do poznamky mi napis, ze se jedna o tento pripad at v tom mam prehled.
Tvoje pritelkyne bude platit cenu jako neplatici clen. Verim, ze usetrne penize investujes do nektere z akci.
kosh

#33 Příspěvek od kosh »

Pavel H píše:Jake potvrzeni myslis? Po registraci Ti muselo prijit potvrzeni. Jinak bys ani nevedel kam zaplatit a pod jakym VS :-)

myslel jsem že mi příjde nějaký potvrzující mail, že jste obdrželi na účet částku
Misa Moderátor
Moderátor

#34 Příspěvek od Misa Moderátor »

kosh píše:
Pavel H píše:Jake potvrzeni myslis? Po registraci Ti muselo prijit potvrzeni. Jinak bys ani nevedel kam zaplatit a pod jakym VS :-)

myslel jsem že mi příjde nějaký potvrzující mail, že jste obdrželi na účet částku

Koukni sem :wink: http://www.ebanka.cz/tran_uct/1921446001.html
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od matal Moderátor »

Pavle, přihlásil jsem se,ale vůbec netuším jak to budu mít v práci.
Jaká je poslední hranice k eventuálímu odhlášení se?
Díky..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Pavel H

#36 Příspěvek od Pavel H »

Záloha se vrací v případě storna do 30.4.2008. Pak bychom to řešili individualně.
sejcek

#37 Příspěvek od sejcek »

Pavle jen takový dotaz, na ty páteční exkurze je doprava po vlastní ose? Je to vše blízko ale ochutnávka v Budvaru je lákavá :D .
Pavel H

#38 Příspěvek od Pavel H »

Ano, doprava je po vlastni ose. Muzu pak nekdy v dubnu, kvetnu vystavit seznam lidi kdo kam jde a muzete se domluvit na jizdu mene auty. Lholt ridic, ten tezky chleba ma.
Rendis

#39 Příspěvek od Rendis »

Už máš nějaký seznam lidí?
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Pavel H

#40 Příspěvek od Pavel H »

Seznam lidí mám. Vystavím ho během ledna.
Odpovědět