Jupíííííííííííííííííííííí takže konec keců o tom jak to nejde a můžeme z vesela naplanovat návštěvu Jinců, kam se určitě všichni těší a berou již jako zaběhlou tradici, takže objednat číšníka a kočky a jedééééééééééééém
George_D píše:Jupíííííííííííííííííííííí takže konec keců o tom jak to nejde a můžeme z vesela naplanovat návštěvu Jinců, kam se určitě všichni těší a berou již jako zaběhlou tradici, takže objednat číšníka a kočky a jedééééééééééééém
hm at nemystifikuju.. tak mi alp psal , ze se muze ale ne do nasi obilbene zatacky , prej kvuli smykove vrstve nanesene..... a po rovince jezdit nechceme , ze ?..... tak pokud je to tk tak to chapu
GeorgosAc píše:hm at nemystifikuju.. tak mi alp psal , ze se muze ale ne do nasi obilbene zatacky , prej kvuli smykove vrstve nanesene..... a po rovince jezdit nechceme , ze ?..... tak pokud je to tk tak to chapu
Zbytecne tu ceris vodu, Pribram je pase pokud nechces jezdit rovne na vytluceny draze tam a zpatky...
Zaridil jsem lepsi plochu v Mnichove Hradisti (tam jek byl v lete Big) akce bude od 1.2.2008 do 3.2.2008. Letiste pouze v sobotu od 11-15.
GeorgosAc píše:hm at nemystifikuju.. tak mi alp psal , ze se muze ale ne do nasi obilbene zatacky , prej kvuli smykove vrstve nanesene..... a po rovince jezdit nechceme , ze ?..... tak pokud je to tk tak to chapu
Zbytecne tu ceris vodu, Pribram je pase pokud nechces jezdit rovne na vytluceny draze tam a zpatky...
Zaridil jsem lepsi plochu v Mnichove Hradisti (tam jek byl v lete Big) akce bude od 1.2.2008 do 3.2.2008. Letiste pouze v sobotu od 11-15.
a snih bude?
Kdyz ne tak naplnis na morave multivana a nejakej dovezes..