zdravim pardalove z Holomooce a okoli, od naseho vyletu do Brna ubehlo uz nekolik tydnu a nas domaci regionalek zatim v nedohlednu... podniknem neco? opravili nam MCD a uz je vevnitr i hafo mista k sezeni, nebo Dolany? nebo uplne neco jineho? mimochodem jak jste na tom s lyzovanim/snowboardovanim a spol? jezdim ted blbnou Skautikovi za barak na tamni sjezdovku do Hlubocek, tak co takhle zkusit jednou regionalek na lyzich a spol? - jen navrh
jj, taky bych se potkal na kopcu s prknem, nekdy k veceru za umelyho svetla v hlubockach je fajny ... pokud budu v ol, urcite bych jel (treba patek 11.1.) ...
také se ukážu ,ale do Hluboček mě s ližama už nikdo nedostane...vůl jsem se nechal loni překecat a zničil jsem si na tom long kopcu obě skluznice...masakr
sem pro pátek... alespon bych sem tam dojel ... a jsem i pro Hlubočky
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Greg píše:takze bych to videl tpul na pul, tzn. napred regionalek treba od 16. u McD a po veceri (kolem 18.hod) ti co budou chtit vyrazit do Hlubocek
ted jeste ten termin, klasicky se slizame ve ctvrtky, Honza pise ze radeji patek, ma nekdo enco proti patku? ze bychom to posunuli?
s tim napadem na 16 mc a pak hlubocky je fajn .. ve ct jsem v brne, muzu az v ten patek, je ale na vas jak se domluvite .. pokud bude patek, hlubocky bych dal, mozna bych stihl i toho mc ...
vzhledem k vetsim ohlasum posunujeme na patek. sraz od 16.00 u McD, posezeni do 18.00 (+-), pak presun do Hlubocek kdo bude mit zajem, ostatni muzou sedet u McD dal nebo vyrazit kam budou chtit