Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

OL regional 11.1.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Fikop »

douby píše:pátek je pro mě super, asi se přijedu ukázat a seznámit se, abych věděl jestli se mám hlásit do klubu :twisted:

možná vezmu i prkno, kdyby se chtěl někdo učit tak jsem instruktor - pro klubáky dám slevu :P

Tak to je super že pro klub zadarmo!!! Rád bych toho využil. Zatím jsem na tom stál 2hod. už dokážu sjet kopec ale problém je že někdy hlavou napřed nebo prknem ve vzduchu. Myslím že už potřebuju jen jezdit,ale nějaká ta připomínka by se mi určitě hodila. Začátkem února bych mohl, pač teď jsem nemocen....
douby

#22 Příspěvek od douby »

záleží jak ho umíš sjet... no uvidíme. na zdejších sjezdovkách moc nejezdím, ale pravidelně jezdím do hynčic a tak se dá domluvit třeba na celodenní lekci.

jinak díky za pokec dneska...mladá dostala juniora od McD a byla taky spokojená...víc než na srazu italiancars :) tak asi vstoupím do klubu
Greg
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Greg »

douby píše:záleží jak ho umíš sjet... no uvidíme. na zdejších sjezdovkách moc nejezdím, ale pravidelně jezdím do hynčic a tak se dá domluvit třeba na celodenní lekci.

jinak díky za pokec dneska...mladá dostala juniora od McD a byla taky spokojená...víc než na srazu italiancars :) tak asi vstoupím do klubu

jo tos byl ty s tou tricou v kombiku a se slecnou v aute :) mel ses zamychat vic do davu, prislo mi ze stojis tak nejak bokem :) jinak o nejakou lekci bych mel take zajem :)
xsun
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od xsun »

Greg píše:
douby píše:záleží jak ho umíš sjet... no uvidíme. na zdejších sjezdovkách moc nejezdím, ale pravidelně jezdím do hynčic a tak se dá domluvit třeba na celodenní lekci.

jo tos byl ty s tou tricou v kombiku a se slecnou v aute :) mel ses zamychat vic do davu, prislo mi ze stojis tak nejak bokem :) jinak o nejakou lekci bych mel take zajem :)

jsme nakonec do tech hlubocek i tak jeli kdyz uz to bylo naplanovany, jsem te tam i zahlidl v roli trenera, ale nez jsem sjel kopec, tak jste byli fuc ... s tim snehem to aktualne zatim nevypada, treba se to zlepsi za par dni a pak se kdyztak zas muzem domluvit ...
douby

#25 Příspěvek od douby »

Greg píše:jo tos byl ty s tou tricou v kombiku a se slecnou v aute :) mel ses zamychat vic do davu, prislo mi ze stojis tak nejak bokem :) jinak o nejakou lekci bych mel take zajem :)
ále do davu...pokecal jsem hlavně s bavorem, jehož m50tka v e30 je pro mě velmi inspirativní a mladé byla zima a hlavně jsem jí chtěl udělat radost a šli jsme ještě koupit kalhoty na lyže/snb do sportisima aby byla taky 100% vybavená :twisted:
xsun píše:jsme nakonec do tech hlubocek i tak jeli kdyz uz to bylo naplanovany, jsem te tam i zahlidl v roli trenera, ale nez jsem sjel kopec, tak jste byli fuc ... s tim snehem to aktualne zatim nevypada, treba se to zlepsi za par dni a pak se kdyztak zas muzem domluvit ...
heleď není problém se domluvit když se nás sejde třeba 2-3 a můžem se něco naučit. jinak pravděpodobně příští sobotu budu v hynčicích pod sušinou(dostatek kvalitního sněhu) a je tam super svah na naučení(modrá sjezdovka) i na vypilování jízdy po hraně(černá sjezdovka).

kdyby se někdo chtěl domluvit tak mi napište SZ, ale od 16.-22.2. učím v beskydech a v březnu na pradědu.

Martin
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

douby píše:pátek je pro mě super, asi se přijedu ukázat a seznámit se, abych věděl jestli se mám hlásit do klubu :twisted:

možná vezmu i prkno, kdyby se chtěl někdo učit tak jsem instruktor - pro klubáky dám slevu :P

ty seš instruktor? :lol: to máš asi moc času a málo zakazníků . :D
douby

#27 Příspěvek od douby »

JaraX píše: ty seš instruktor? :lol: to máš asi moc času a málo zakazníků . :D
hh jasně, to víš, nemám do čeho bych zrovna píchl...my neděláme výpadky Internetu abysme mohli udělat placený výjezd k zákazníkům a "něco" tam opravili :mad:

néé, prostě mám rád zimu a snb, tak si čas udělám.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od JaraX »

douby píše:
JaraX píše: ty seš instruktor? :lol: to máš asi moc času a málo zakazníků . :D
hh jasně, to víš, nemám do čeho bych zrovna píchl...my neděláme výpadky Internetu abysme mohli udělat placený výjezd k zákazníkům a "něco" tam opravili :mad:

néé, prostě mám rád zimu a snb, tak si čas udělám.

to mi taky neděláme ale ted je těch montáži nějak moc.
douby

#29 Příspěvek od douby »

taky montujem hodně, ale ne v pátek večer ;-) teď máme každý den tak 3 instalace a už plánuju další až od 28.1.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od JaraX »

douby píše:taky montujem hodně, ale ne v pátek večer ;-) teď máme každý den tak 3 instalace a už plánuju další až od 28.1.

no vidím že jdeš i do Pnovic, bych tam měl zavčasu udělat nějakou kampan, lidi ani neví že tam sme.
douby

#31 Příspěvek od douby »

JaraX píše:
douby píše:taky montujem hodně, ale ne v pátek večer ;-) teď máme každý den tak 3 instalace a už plánuju další až od 28.1.

no vidím že jdeš i do Pnovic, bych tam měl zavčasu udělat nějakou kampan, lidi ani neví že tam sme.
...jdu jen tam kde se ozývaj lidi(5 a víc)... ale klidně ti to tam nechám, na 5lidech nezbankrotujem. valím hlavně litovelsko a paneláky.a co ty vlastně seš? wellnet?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od JaraX »

douby píše:
JaraX píše:

...jdu jen tam kde se ozývaj lidi(5 a víc)... ale klidně ti to tam nechám, na 5lidech nezbankrotujem. valím hlavně litovelsko a paneláky.a co ty vlastně seš? wellnet?

ja jsem JaraX.net ale net sem nedělam, jen dělam pro wellnet. v pnovicich bude lidi víc, ale co ti poradím tam běž do unčiova, tam je hovno a lidi od tama furt volaj, my už by sme to nestihali.
Odpovědět