To vis ze sem to nemyslel vazne, prece tam nebudu stat jak socka bez auta , to i kdybych si mel pujcit fotrovo lpg favorit wagen tak tam prijedu (taky neberte vazne)
Lukys318is píše:To vis ze sem to nemyslel vazne, prece tam nebudu stat jak socka bez auta , to i kdybych si mel pujcit fotrovo lpg favorit wagen tak tam prijedu (taky neberte vazne)
Lukys318is píše:To vis ze sem to nemyslel vazne, prece tam nebudu stat jak socka bez auta , to i kdybych si mel pujcit fotrovo lpg favorit wagen tak tam prijedu (taky neberte vazne)
ver tomu ze by zrovna tyhle kare venoval kazdej nejvetsi pozornost,,,,
zatim mi to vychazi asi takhle:
Killca, Randaal, misi_ce, Lukys318is, ELiLOBO, xdentist, michal09, Lukas4, paveld, Rendis, CZAirwolf jinak predpokladam ze se tam jeste nekdo navic urco objevi, taohle jsou jen "potvrzeni" ucastnici
zatim mi to vychazi asi takhle: Killca, Randaal, misi_ce, Lukys318is, ELiLOBO, xdentist, michal09, Lukas4, paveld, Rendis jinak predpokladam ze se tam jeste nekdo navic urco objevi, taohle jsou jen potvrzeni ucastnici
takze mi to vychazi 9 bavoraku a 1 facko sry
ne je to 10 brambor a zadny facko, mimo toho ja uz mam od 8:00 umyto a nalesteno tak doufam ze nazaprsi nez vubec nekam pojedu