Obrovský dík Lukášovi H. za organizaci srazu, moc mě mrzí, že zrovna ty jsi měl na letišti takovou smůlu Všem zúčastněným díky za super víkend a sorry za ty ztracený fotky
Tak už jsme taky doma po celkových 690km a připojuji se k děkovačce ... moc děkuji za super sraz a lidi
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Ahojik Taky díky organizátorovi ... a doufám, že nezveřejníš ty prasečiny, cos fotil
For Speedy: Tobě nezapomenu, že si mě nesvezl aspoň to poslední kolečko na letišti ... klidně bych jela na střeše, když už místo spolujezdce zabral Pavouk ...
Petta píše:Ahojik Taky díky organizátorovi ... a doufám, že nezveřejníš ty prasečiny, cos fotil
My všichni ostatní právě doufáme, že je hodí do placu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
I kdyz sem nemohl byt na celym srazu tak nelituji za to ze sem prijel aspon na pulku bylo to fajn po dlouhe dobe sem videl spoustu pratel a fajn lidicek a tim chci podekovat LukasoviH a ostanim za sraz, jak jinak probihala VH a zbytek srazu ?Vsiml sem si ze mi byl akorad znemoznen pristup do sekce RADA a dozvedel sem se pres druhe lidi ze uz nejsem v rade ale nic vic nevim.
Fajn akcička, sice měl každej den nějakou pastičku na mě, ale tak neděle to vynahradila. Díky za fajn srázek, i když byl víc přízemní než lonskej, ale bylo to super a díky za učast na hromadě A snad to Lukáši nebude tak zlý jak to vypadá
Diky vsem za ucast, rad jsem Vas po dlouhe dobe zase videl... Omluvte moji nulovou organizaci na letisti, jak vite resil jsem odtahovku a dalsi veci s tim spojene... Auto uz je od vcerejsiho dopoledne pojizdne, stacil vymenit tlumic a kola, schytala to jeste napravnice a jestli to bude i rameno nebo neco dalsiho se uvidi az na geosce... No ale i tak jsem v tom asi za 20k...