CZAirwolf píše:Killca: neco co nevim ? ozvi se na ICQ, volny ruce na pomoc ti samoze nabidnu...a pokud bude +15, tak strecha je dole
pfui

hle to bychom se mohli juknout na moje tapecy, ne?

angel_1 píše:Killca píše:hosi, nic no, poreferuju treba nejak do jadra na srazu
monca je v praci tak nemuze, ale jak bude moct nekdy, tak ji vemu, bez ni asi ted nedam ani krok
a beru naradi a pak mam secky ty cvocky na prahy a dvere a tapecy a podobne
aaa nechces videt moje narazniky??![]()
angel_1 píše:Killca píše:hosi, nic no, poreferuju treba nejak do jadra na srazu
monca je v praci tak nemuze, ale jak bude moct nekdy, tak ji vemu, bez ni asi ted nedam ani krok
Killca píše:angel_1 píše:Killca píše:hosi, nic no, poreferuju treba nejak do jadra na srazu
noooo, kdyz nad tim tak premyslimrandalovi by to nevadilo?
ale tak sme skoro jedna rodina vid
Randaal píše:Killca píše:angel_1 píše:[quote="Killca"]hosi, nic no, poreferuju treba nejak do jadra na srazu
noooo, kdyz nad tim tak premyslimrandalovi by to nevadilo?
ale tak sme skoro jedna rodina vid
castro píše:právě že spíš nepojedu vubec... prostě mi teče chladič... a to tak že někdy fakt moc... jsem zvyklej že z něj kape, ale včera mi prostě vyteklo docela dost vody tak nevim jestli je to dobrej nápad...
ale když jsem se nudil, jezdíval jsem si tam driftovat, je to super plac, nechápu proč tam jen tak vždycky stojíte)