castro píše:tzn. že už je načatej?tak to je nejvyší čas ho dodělat a udělat novej

castro píše:nechápu proč tam jen tak vždycky stojíte)
Randaal píše:naštěstí jen tlumiče, který už vozim nový v kufru, ale nemám kdy to nechat vyměnit
MartyE30 píše:Kdy, že to teď bude, má bejt hezky, tak bych se na Vás přijel podívatBez střechy
angel_1 píše:Lukys318is píše:Randaal píše:takže to máme: Randaal, Angel_1, Killca, macha (tipuju že + 1 a půl spolucestujících) + někdo určo přijede
Pocitejte se mnou
co tak smutne??
Randaal píše:Michal09: hehe, no já díky tomu, že mám špéru, tak to jde, ale zase já mám 138 cvrčkůtakže to je ještě o trochu něčeémm jin
to bys moh vyměnit ty tlumiče i mně![]()
já netušim kde to nechat udělat
a sám do toho nejdu, sem si ani neuměl vyměnit brzdový destičky, tak mi musel killca píchnout
D
Randaal píše:angel_1 píše:l Ale hlavne jezdi pomalu, at se kdyztak moc nepomuchlas..
mnoooo, nebo at jezdí hafo rychle, at když už, tak už
lukys: moje nabídka na kola stále platí
Lukys318is píše:me chces zprovodit ze sveta, bo co?? ze mi radis takovy kraviny?
jinak promin ale kola si nech, tz hnusny origo kola nechci, ja jen pak po dobu opravy budu potrebovat neco na cem se da jezdit, nebo aspon neco na cem to auto muze stat v garazi...tim nemam na mysli cihly a pod
![]()
michal09 píše:Ty woe, to děláš přímo s bavorákama v práci a nevyměníš si ani destičky ty lamo?
Já si dělám vše co jde na autě sám, celkem mě to baví a rád auto "poznávám" ale žádnej mechanik nejsem, jakmile půjde o motor, vrtat se v tom rozhodně nebudu...
Uvidíme jak výměna tlumičů dopadne, miši_ce mi půjčí stahovák, tak to sned nebude tak velkej porod...
![]()
Randaal píše:michal09 píše:Ty woe, to děláš přímo s bavorákama v práci a nevyměníš si ani destičky ty lamo?
Já si dělám vše co jde na autě sám, celkem mě to baví a rád auto "poznávám" ale žádnej mechanik nejsem, jakmile půjde o motor, vrtat se v tom rozhodně nebudu...
Uvidíme jak výměna tlumičů dopadne, miši_ce mi půjčí stahovák, tak to sned nebude tak velkej porod...
![]()
no jako já sice dělám v BMW, ale nemáme tu servis, takže tohle se mě netýká a já jsem ve všem samouk, takže si na spoustu věcí přijdu sám, ale na auto si jen tak fakt nesáhnu, pokud jde o motor, podvozek atdnechci si něco posrat a pak platit tisíce a tisíce za mojí blbost