Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec ke Strahovským srazům I.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#221 Příspěvek od angel_1 »

Randaal píše:Angel_1:to by se mi líbilo :-)

jinak jsem poupravil první příspěvek a popis srazu, aby bylo hned jasno, kdy kde a tak dále 8)

to me nevadi, to ja rada meju auticko, to svoje jsem schopna mejt kazdy den, aby bylo krasny, bavi me to a ted az bude po laku, tak to bude opravdu porad cisty...mnoooo punto mam pul roku a jeste jsem ho nemyla... :D :D , ale na to kaslu...
CZAirwolf

#222 Příspěvek od CZAirwolf »

Jupiiii slunce sviti :twisted:
100RM

#223 Příspěvek od 100RM »

Za takto krasneho pocasia vas asi dojdem mrknut ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#224 Příspěvek od angel_1 »

aaa takze Angie vezme fotak:-)
Randaal

#225 Příspěvek od Randaal »

8) hafo aut dneska, tak to má bejt
michal09

#226 Příspěvek od michal09 »

Randaal píše:8) hafo aut dneska, tak to má bejt

Tak co, šli jste někam potom kalit? :twisted: Jinak příště nepřijedu jako obluda, slibuji... :lol:
Randaal

#227 Příspěvek od Randaal »

michal09 píše:
Randaal píše:8) hafo aut dneska, tak to má bejt

Tak co, šli jste někam potom kalit? :twisted: Jinak příště nepřijedu jako obluda, slibuji... :lol:

mno, šlo nás jen pár pak do tý hvězdy :) klasickej základ - misi_ce, Angel_1, já, lukys318is, killca a CZairwolf

ale zase si to měl štýlově upravený :-D
misi_ce
Kontaktovat uživatele:

#228 Příspěvek od misi_ce »

vcera libovej sraz, hlavne to pocasi na pralo jak ma :D , dovolil bych si take a verim, ze ne jen za sebe, podekovat machovi za exibicni jizdu na zaver srazu a vtisteni vsem zbyvajicim ucastnikum detinsky usmev do tvare :potlesk: :Poklona: ...a samosebou za testovaci jizdy pro cocacolu a jine :D :D ....hospoda, strahovska klasika, konecne vcetne lukyse o kteryho se pak vsichni prali kdo ho odveze domu :lol: ...nemam co dodat
Randaal

#229 Příspěvek od Randaal »

misi_ce píše:vcera libovej sraz, hlavne to pocasi na pralo jak ma :D , dovolil bych si take a verim, ze ne jen za sebe, podekovat machovi za exibicni jizdu na zaver srazu a vtisteni vsem zbyvajicim ucastnikum detinsky usmev do tvare :potlesk: :Poklona: ...a samosebou za testovaci jizdy pro cocacolu a jine :D :D ....hospoda, strahovska klasika, konecne vcetne lukyse o kteryho se pak vsichni prali kdo ho odveze domu :lol: ...nemam co dodat

jj, jízda byla super :-D a lidi okolo nechápali, co tam jezdí za magory :-D

já jsem se nehádal, já jel jinam :Ehm:
CZAirwolf

#230 Příspěvek od CZAirwolf »

Randaal píše:
misi_ce píše:vcera libovej sraz, hlavne to pocasi na pralo jak ma :D , dovolil bych si take a verim, ze ne jen za sebe, podekovat machovi za exibicni jizdu na zaver srazu a vtisteni vsem zbyvajicim ucastnikum detinsky usmev do tvare :potlesk: :Poklona: ...a samosebou za testovaci jizdy pro cocacolu a jine :D :D ....hospoda, strahovska klasika, konecne vcetne lukyse o kteryho se pak vsichni prali kdo ho odveze domu :lol: ...nemam co dodat

jj, jízda byla super :-D a lidi okolo nechápali, co tam jezdí za magory :-D

já jsem se nehádal, já jel jinam :Ehm:

Tys jel za sexualnima radovankama, my vime :lol:
Randaal

#231 Příspěvek od Randaal »

:Ehm: 8)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#232 Příspěvek od angel_1 »

macha: hele jak ses ptal na ty listy Mkovy, ze tys myslel Michala Gerlickyho??? Mi tak doslo ze nevim o jakym Michalovi je rec a pak mi doslo ze vlastne mi nekdo psal sz at zavolam jemu, zes to byl ty?? musime ho pomluvit priste:-)

michal09: to nevadi, hlavne ze jsi dojel, to je dulezity:-)

Jinak mi zase prehodily sichty takze ja muzu az za 3tydny, pochopim kdyz se na me vyprdnete:-(
Killca

#233 Příspěvek od Killca »

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#234 Příspěvek od angel_1 »

Obrázek...Obrázek...Obrázek...Obrázek...Obrázek...Obrázek...Obrázek...Obrázek...Obrázek...Obrázek...Obrázek
Randaal

#235 Příspěvek od Randaal »

takže lidi :-) vzhledem k tomu, že Angel_1 zase prohodili směny, tak bude moct zase ty víkendy, kerý mohla původně, takže já navrhuju zase udělat srázek a to ten příští týden, jak bylo domluveno a hned zase týden potom, aby se to zase přehodilo, pokud to někomu nevadí :-)
CZAirwolf

#236 Příspěvek od CZAirwolf »

Randaal píše:takže lidi :-) vzhledem k tomu, že Angel_1 zase prohodili směny, tak bude moct zase ty víkendy, kerý mohla původně, takže já navrhuju zase udělat srázek a to ten příští týden, jak bylo domluveno a hned zase týden potom, aby se to zase přehodilo, pokud to někomu nevadí :-)

Jen proto, ze to je tvoje holka ? :lol:

Ja bych to nemenil, jen at to zustane pravidelne, pak se z toho stane zmatek akorat...
Randaal

#237 Příspěvek od Randaal »

CZAirwolf píše:
Randaal píše:takže lidi :-) vzhledem k tomu, že Angel_1 zase prohodili směny, tak bude moct zase ty víkendy, kerý mohla původně, takže já navrhuju zase udělat srázek a to ten příští týden, jak bylo domluveno a hned zase týden potom, aby se to zase přehodilo, pokud to někomu nevadí :-)

Jen proto, ze to je tvoje holka ? :lol:

Ja bych to nemenil, jen at to zustane pravidelne, pak se z toho stane zmatek akorat...

:fuck: :Ehm: a ukážeš se tam vůbec příště? potřebuju ty tapecy :wink:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#238 Příspěvek od angel_1 »

CZAirwolf: nebud zlej, kdyz se nekam dostanu a libi se mi tam, tak se neco posere a mam smulu a rozhodne jsou mi u srdicka vsichni co tam jsou a chci je potkavat poraaaaaad :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: , tak nezlob :cry: :cry:

Ale pokud to nekomu vadi,tak se neda nic delat, nebudu nikam jezdit, mnooo... :cry:
CZAirwolf

#239 Příspěvek od CZAirwolf »

angel_1 píše:CZAirwolf: nebud zlej, kdyz se nekam dostanu a libi se mi tam, tak se neco posere a mam smulu a rozhodne jsou mi u srdicka vsichni co tam jsou a chci je potkavat poraaaaaad :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: , tak nezlob :cry: :cry:

Ale pokud to nekomu vadi,tak se neda nic delat, nebudu nikam jezdit, mnooo... :cry:

Angel_1: jde o princip...pokud to bude pravidelne, tak se o tom dozvi dalsi lidi a treba prijedou, i kdyz na forum nechodi, viz posledni sraz...A o tom to je :wink:

Randall: na to nepotrebuji jet az na Strahov :wink: :twisted:
Killca

#240 Příspěvek od Killca »

lidi, me je to celkem u zadku, at budu kdekoli, tak na sraz budu klidne jezdit kazdou nedeli, jako ti nejotrlejsi a chtejici muzou klido jezdit kazdej tejden, ne? me by to neva, rad si pokecam kazdou nedeli :) takze si to naplanujte a ja se prizpusobim a je mi to fakt jedno :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět