Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - OT pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od ELiLOBO »

ikdyž vy všichni se chystáte asi už v pátek co? já sem měl v plánu ject až v sobotu ráno, radši bych si přivstal než se zlámal spánkem v coupe.
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

ELiLOBO píše:ikdyž vy všichni se chystáte asi už v pátek co? já sem měl v plánu ject až v sobotu ráno, radši bych si přivstal než se zlámal spánkem v coupe.

Tohle snad docela dobře řeší stan a nějaká ta nafukovačka. Já posledně stihl až sobotu a mrzelomne, že jsem chybel na patecni kalbě... :lol: :roll:
Randaal

#143 Příspěvek od Randaal »

ELiLOBO píše:ikdyž vy všichni se chystáte asi už v pátek co? já sem měl v plánu ject až v sobotu ráno, radši bych si přivstal než se zlámal spánkem v coupe.

mno, já se nebojim, že by všichni jeli už v pátek, já teda s Angel_1 jedem v pátek určo, ale vidim to tak, že polovina lidí stejně pojede až v sobotu.

a spát v coupé? no problema 8) teda v jednom člověku, ve dvou to nejde (dneska vyzkoušeno :lol: )
sadamcx65

#144 Příspěvek od sadamcx65 »

Tak jsem dneska vylepil pár plakátů(100) po Východních Čechách,takže očekávám 10% z výďelku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CZAirwolf

#145 Příspěvek od CZAirwolf »

Randaal píše:

mno, já se nebojim, že by všichni jeli už v pátek, já teda s Angel_1 jedem v pátek určo, ale vidim to tak, že polovina lidí stejně pojede až v sobotu.

a spát v coupé? no problema 8) teda v jednom člověku, ve dvou to nejde (dneska vyzkoušeno :lol: )

Ve dvou to jde...kterypak clovicek dokazal zneuzit dve coupe na spani pro jednu osobu ? :twisted: :lol: Jinak skoda, ze ty sedacky nejsou vic sklapeci dozadu...ale v nouzi se tam da prespat ve 3ech lidech... :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od George_D »

Lukáš píše:hm iSo a standard samosvor?? od kdy?

Compact TI :wink: Měl jsem za to, že tyto IS měli vždy samosvor, bo jsem potkal za svuj BMW život 4kousky Compactiku TI a všechny měli 8O Tak asi nahodička no :twisted: Je možny že to bylo za příplatek :?
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Randaal

#147 Příspěvek od Randaal »

George_D píše:
Lukáš píše:hm iSo a standard samosvor?? od kdy?

Compact TI :wink: Měl jsem za to, že tyto IS měli vždy samosvor, bo jsem potkal za svuj BMW život 4kousky Compactiku TI a všechny měli 8O Tak asi nahodička no :twisted: Je možny že to bylo za příplatek :?

taky jsem si to myslel, ale prej nebyly standart
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od ELiLOBO »

tak já spal v coupe ve dvou a dalo se to, ale že by nějaký pohodlí to teda ne...
Randaal

#149 Příspěvek od Randaal »

ELiLOBO píše:tak já spal v coupe ve dvou a dalo se to, ale že by nějaký pohodlí to teda ne...

mno jde to, ale rozhodně ne tak, aby se k tobě slečna přitulila, včera jsem z auta byl tak zlámanej, že sem pak byl štastnej, že jsem v posteli :-D
CZAirwolf

#150 Příspěvek od CZAirwolf »

Randaal píše:
ELiLOBO píše:tak já spal v coupe ve dvou a dalo se to, ale že by nějaký pohodlí to teda ne...

mno jde to, ale rozhodně ne tak, aby se k tobě slečna přitulila, včera jsem z auta byl tak zlámanej, že sem pak byl štastnej, že jsem v posteli :-D

Tak to prodej a kup si kombika :P
Randaal

#151 Příspěvek od Randaal »

CZAirwolf píše:
Randaal píše:

Tak to prodej a kup si kombika :P

to sem včera taky prohlásil :-D
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od angel_1 »

nahodou i 4 se tam vyspej, sice jste rano jak po tahu a spite max 2hodky,ale jde to :D :D :D , u me to jisti stan:-) jestli chce Randaal spat v coupe tak muze klido u me,ale chybelo by mu urcite to moje tuleni:-) ja to jistim stanem.. chatky tam asi nejsou co?

CZAirwolf: hele a jak se spi v cabru???

randaal: kasli na combika, kup si Z4ku 3.0i :-) Roadster:-) prosiiiiiiiim :D :D :D
CZAirwolf

#153 Příspěvek od CZAirwolf »

Angel_1: bohuzel jsem to nemel jeste moznost otestovat, at uz tak ci onak :cry: kazdopadne pro urcity typ spani jsou zadni anatomictejsi sedacky lepsi nez v coupe, zase se ale na tom neda natahnout napric bez vycpavek...
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od ELiLOBO »

tak na konec asi pojedu bez slečny sám:( tak asi vyrazím už v pátek...jede tady někdo až v sobotu? předběžně?
Randaal

#155 Příspěvek od Randaal »

angel_1 píše:nahodou i 4 se tam vyspej, sice jste rano jak po tahu a spite max 2hodky,ale jde to :D :D :D , u me to jisti stan:-) jestli chce Randaal spat v coupe tak muze klido u me,ale chybelo by mu urcite to moje tuleni:-) ja to jistim stanem.. chatky tam asi nejsou co?

CZAirwolf: hele a jak se spi v cabru???

randaal: kasli na combika, kup si Z4ku 3.0i :-) Roadster:-) prosiiiiiiiim :D :D :D

takže Z4 M Roadster nakonec ne, jo? :lol: :smich: popřemejšlim nad tim a uvidí se :lol: :lol: :lol: 8)
Pista

#156 Příspěvek od Pista »

Ahoj lidi. Všechny Vás zdravim. Jsem tu úplně novej, ale rád bych přijel někdy na Váš sraz tak se chci zeptat jestli to nevadí?? :D
Killca

#157 Příspěvek od Killca »

lobiku prosimte vklidu, dame rec na regionalu :) at se to tu zbytecne nezasira, ale vidim to na starou partu - ja,randaal,angel,misice,xdentist,lukys318 a par dalsich se urco potka a pojede se zrejme na sraz s celym bmwklubem a pak plnej kotlik az na big

Pista píše:Ahoj lidi. Všechny Vás zdravim. Jsem tu úplně novej, ale rád bych přijel někdy na Váš sraz tak se chci zeptat jestli to nevadí?? :D

dojed 9.3. v nedeli ve 3 hodiny odpo na sraz na strahove, seznamime se :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Randaal

#158 Příspěvek od Randaal »

Killca píše:
Pista píše:Ahoj lidi. Všechny Vás zdravim. Jsem tu úplně novej, ale rád bych přijel někdy na Váš sraz tak se chci zeptat jestli to nevadí?? :D

tak tak :-)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od angel_1 »

Randaal píše:
Killca píše:

tak tak :-)

tak to tam budu i ja - koukam do kalendare:-)
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od ELiLOBO »

ougej, tak to pořešíme na regionále:)
Odpovědět