Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BIG BMW - OT pokec ke srazu
ELiLOBO píše:ikdyž vy všichni se chystáte asi už v pátek co? já sem měl v plánu ject až v sobotu ráno, radši bych si přivstal než se zlámal spánkem v coupe.
mno, já se nebojim, že by všichni jeli už v pátek, já teda s Angel_1 jedem v pátek určo, ale vidim to tak, že polovina lidí stejně pojede až v sobotu.
a spát v coupé? no problema

Randaal píše:ELiLOBO píše:ikdyž vy všichni se chystáte asi už v pátek co? já sem měl v plánu ject až v sobotu ráno, radši bych si přivstal než se zlámal spánkem v coupe.
mno, já se nebojim, že by všichni jeli už v pátek, já teda s Angel_1 jedem v pátek určo, ale vidim to tak, že polovina lidí stejně pojede až v sobotu.
a spát v coupé? no problemateda v jednom člověku, ve dvou to nejde (dneska vyzkoušeno
)
Ve dvou to jde...kterypak clovicek dokazal zneuzit dve coupe na spani pro jednu osobu ?

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Lukáš píše:hm iSo a standard samosvor?? od kdy?
Compact TI

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
CZAirwolf píše:Randaal píše:ELiLOBO píše:tak já spal v coupe ve dvou a dalo se to, ale že by nějaký pohodlí to teda ne...
mno jde to, ale rozhodně ne tak, aby se k tobě slečna přitulila, včera jsem z auta byl tak zlámanej, že sem pak byl štastnej, že jsem v posteli
Tak to prodej a kup si kombika
to sem včera taky prohlásil

-
- Kontaktovat uživatele:
nahodou i 4 se tam vyspej, sice jste rano jak po tahu a spite max 2hodky,ale jde to
, u me to jisti stan:-) jestli chce Randaal spat v coupe tak muze klido u me,ale chybelo by mu urcite to moje tuleni:-) ja to jistim stanem.. chatky tam asi nejsou co?
CZAirwolf: hele a jak se spi v cabru???
randaal: kasli na combika, kup si Z4ku 3.0i
Roadster:-) prosiiiiiiiim

randaal: kasli na combika, kup si Z4ku 3.0i

angel_1 píše:nahodou i 4 se tam vyspej, sice jste rano jak po tahu a spite max 2hodky,ale jde to![]()
![]()
, u me to jisti stan:-) jestli chce Randaal spat v coupe tak muze klido u me,ale chybelo by mu urcite to moje tuleni:-) ja to jistim stanem.. chatky tam asi nejsou co?
randaal: kasli na combika, kup si Z4ku 3.0iRoadster:-) prosiiiiiiiim
![]()
![]()
takže Z4 M Roadster nakonec ne, jo?

lobiku prosimte vklidu, dame rec na regionalu
at se to tu zbytecne nezasira, ale vidim to na starou partu - ja,randaal,angel,misice,xdentist,lukys318 a par dalsich se urco potka a pojede se zrejme na sraz s celym bmwklubem a pak plnej kotlik az na big
dojed 9.3. v nedeli ve 3 hodiny odpo na sraz na strahove, seznamime se

Pista píše:Ahoj lidi. Všechny Vás zdravim. Jsem tu úplně novej, ale rád bych přijel někdy na Váš sraz tak se chci zeptat jestli to nevadí??
dojed 9.3. v nedeli ve 3 hodiny odpo na sraz na strahove, seznamime se

vlevo je matal
a vpravo Killca